Šta je novo?

MSI Krait edition i fx 8320e

Calke019

Poštovan
Učlanjen(a)
09.03.2016
Poena
51
Pozdrav svima!
Imam jedan jako iritantan problem... Nedavno sam kupio maticnu i procesor (u naslovu ) i pod nekim cudom delovi "ne rade" . Posedujem kod sebe trenutno napajanje Raidmax 700AC 8Gb ram kingston FuryX , 4670 grafu i ssd od 120Gb Samsung EVO 840 . Sistem je radio kako treba jedno 45minuta sve dok nisam pozvao sestru preko skype-a da igramo LoL. Fps u igri je bio 4 konstantno i na to sam odreagovao tako sto sam ugasio racunar i ponovo upalio ali zatim racunar se ne pali posle toga .Pokusao sam da zamenim RAM , izvadim bateriju sa maticne, menjao grafu itd, ali PC odbija da se upali . Da li je mozda neko imao slican problem i da li zna kako da ga resim?

Jesi li OC procesor pre toga?

MSI Krait edition i FX8320E

Nisam jer je na stock cooleru, cak sam mu i ugasio turbo mode da ne bi isao preko 3.2Ghz

Poslednja izmena:
Probao sam sa Cooler Master 450w real power , Asus od 550w i ovo Raidmax od 700w

Probaj sa drugim napajanjem,izvadi bateriju,upali racunar 4-5 na dugme kad izvadis bateiju i iskljucis ga iz struje.

i da grafa je vec stara,ja bih probao i sa drugom,pozeljno nesto sto se napaja samo iz slota tj bez dodanih 6pin/8pin konekcija sa napajanja...

Stavio sam sam speaker u maticnu i cuju se dva brza beep-a kada ga upalim .

To bi trebalo da je CMOS ERROR ili Cekira Ram Memoriju,pa mozda i tu postoji greska.

Hvala svima na odvojenom vremenu!

Saljem maticnu na reklamaciju u ponedeljak ipak je neispravna .
Hvala jos jedanput svima!

Čim je mikrostar sve je jasno.

nista mikrostaru ne fali,svi proizvodjaci imaju problema sa fx plojkama.

Majkrostar vise ne uzimam ! Sa svakom plocom sam imao neki peh.A imao sam 3kom. 775,jednu 1150 i jednu 1155.
MSI kod mene vise njet !

Jeste jeste...bas ta.Nego,jes' ti vozio danas bez kape,ha ?

Vrh Dno