Šta je novo?

MSI K9N2 SLI Platinum PROBLEM!!!!

kostavr

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
02.09.2008
Poena
159
Imam problem ili sa plocom pomenutom u naslovu ili sa everestom ,ali sam i menjao programe a svi pokazuju isto,pa sam onda vise za ovo da mi ploca nesto nije ok.Pokazuje mi da je temp na matricnoj ploci 96 stepeni i vise .Mollim zaa pomoc ili neki savet.:S:

Ako nista nije vrelo na dodir onda nemas lazloga za paniku...

meni je izbacivao to kada izadje iz sleep moda...sto nema nikakvog smisla..tada bi trebalo sve da miruje...za sada izbegavam sleep mode...ali flash biosa bi trebalo da resi taj problem u pitanju je msi ploca k9neo...

Nemaš ti uopšte problem,a moja ti je preporuka da se ne smaraš mnogo sa kojekakvim programima.Ako ti mašina radi kako treba,sve je ok.

Chipset tvoje matične ploče je NVIDIA-in nForce 750a SLI. nForce chipset-ovi generalno imaju visoke radne temperature (google-aj nforce chipset temperature - dobićeš masu postova na forumima sa pitanjima sličnim tvojem). Ako nemaš problema sa radom i siguran si da je sve ostalo u redu (Everest pravilno očitava temperaturu, što je pod sumnjom, temperature unutar kućišta su normalne, nisi izvodio neke egzibicije poput overclocking-a) mislim da problema nema. Uvek možeš proveriti temperaturu nekim drugim programom ili kako je vdr1981 preporučio, starom dobrom "taktilnom" metodom - prstom u čipset.

Nazad
Vrh Dno