Šta je novo?

MSI K9A2GM-F V3+Phenom 9550?

d@do

Čuven
Učlanjen(a)
24.04.2005
Poena
609
Zanima me da li bi kombinacija iz naslova radia. Ploca ima AMD 740G chipset, SB700. Meni nesto bas i ne uliva poverenje, na MSI sajtu stoji da ploca podrzava ovaj procesor ali...
Naponska jedinica je trostepena, nema HyperTransport 3.0 nego 1.0/2.0 (bar prema sajtu).

ako kazu da bi radila ta kombinacija onda mora da radi... ne isplati im se da rizikuju da ih tuze ljudi kojima nije tesko da se cimaju oko toga;) makar i sa HT1/2... a to sto je naponska jedinica trostepena ne znaci da ploca ne moze da podrzi neki procesor, nego da joj je filtriranje napona manje kvalitetno. a i taj phenom je deklarisan na 95w ako me pamcenje dobro sluzi (google mi nije prijatelj trenutno).

dakle zabodi to cudo od procesora u tu plocu i ako ne bude radilo imas pravo da se zalis prodavcu;)

mmmmmmmmm da, al ja sam prodavac ;)
Uvalise mi zlotvori da sklopim to, a ja to ne bih ni neprijatelju sklapao :smash:
Sta ces kad ljudi oce jeftino, a ako ne radi bice po mojoj glavi i po mom dzepu:smackbum:

aha... ti onda mozes da se zalis proizvodjacu i da spomenes lazni marketing (njima ce biti jasno sta moze iz toga da izadje). bas iz tog razloga mozes da verujes proizvodjacevom sajtu, ne isplati im se da lazu po tom pitanju...

Ehhh... Nikada necemo saznati kako radi ova kombinacija. Uspeo sam ih nagovoriti da se otvore jos malo pa, ce ipak ici nesto sa 780G chipsetom.
U svakom slucaju hvala Benchmark kolegama na brzoj pomoci i savetima.

Za iste pare imaš da kupiš MSI K9A2GM-F V2 koja ima 780V čipset plus SB700.

Isao sam ipak na K9A2GM-FIH, mislim da je to optimum, a i radice OK.
Mada ne vidim svrhu stavljanja Phenoma X4 9550 i te ploce (bez diskretne grafike!) u kombinaciju. Al' ajde, trazili ste gledajte (samo vi platite).

Cisto da zavrsim ovu pricu. Stigla druga ploca (MSI K9A2GM-FIH), racunar sklopljen i mogu reci da fino radi. Mislim da je ovo bila bolja i sigurnija varijanta, probao sam Vistu na brzinu, lepo leti na ovoj integrusi.
Hvala svima na pomoci :wave:

Nazad
Vrh Dno