Šta je novo?

MSI K7N2 delta L čudan kvar

OldMan

Slavan
Učlanjen(a)
02.11.2005
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
I7 12700F & DEEPCOOL AG400
Matična ploča
ASUS TUF GAMING B760M-PLUS D4
RAM
2x16GB ddr4 3200 kingston fury beast
GPU
Asus GeForce RTX 4060 Ti DUAL O16G
Storage
SSD Silicon power 512GB + 2TB sata III
PSU
NZXT C650
Kućište
Lian li O11 air mini
Monitor
benq GW 2780
Miš & tastatura
genesys
Mobilni telefon
poco f3 8/256
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Dakle ovako: Ploča iz naslova mrtva, ne daje znake života, sve sa nje probano na drugoj ploči i radi. Probam da na atx konektoru spojim pin 14 i GND i proradi. Ugasim na power switch, probam da je ponovo upalim - neće. Opet spojim pin 14 i GND i radi. Da li neko možda zna u čemu je problem? Ili da namestim još jedan taster za power on :D?

Moglo bi da bude do super i/o kontrolera.
Ako je napajanje vrsnjak ploce sumnjaj i na njega.

caos ima pitanje...imam slicnu plocu....

imam plocu k7n2 delta 2 nije platinum edicija....nego ploca je radila super sa procesorom athlon xp1800+ ionda sam nabavio dva procesora jedan je barton 2500+ a drugi je athlon 200+
i tako probao ja bartona i nece...ploa mrtav...vratim ja stari procesor koji je radio i od tada nece da radi ploca...a imao sam slican prolem kada sam prvi put naavio plocu isto tako nije radila i onda je cudom proradila...
ineteresuje me to sto si ti napisao da si na napajanju spojio pin 14 i gnd ...kako mislis spojio objasni mi molim te
da li si prvo upalio komp pa odna zezao sa pinovima ili si kratko spojio ta dva pina i onda palio komp ili kako...
objasni mi please

imam plocu k7n2 delta 2 nije platinum edicija....nego ploca je radila super sa procesorom athlon xp1800+ ionda sam nabavio dva procesora jedan je barton 2500+ a drugi je athlon 200+
i tako probao ja bartona i nece...ploa mrtav...vratim ja stari procesor koji je radio i od tada nece da radi ploca...a imao sam slican prolem kada sam prvi put naavio plocu isto tako nije radila i onda je cudom proradila...
ineteresuje me to sto si ti napisao da si na napajanju spojio pin 14 i gnd ...kako mislis spojio objasni mi molim te
da li si prvo upalio komp pa odna zezao sa pinovima ili si kratko spojio ta dva pina i onda palio komp ili kako...
objasni mi please
Racunar uopste nece da se upali na power taster, znaci otvorim kuciste i tamo gde se spaja 20pinski kabl sa plocom spojim pin 14 (zeleni) i gnd sa strane gde ulaze kablovi, ali na kratko (kao kad ukljucujes racunar) i on se ukljuci i radi. Gasi se normalno na power taster.

Nazad
Vrh Dno