- Učlanjen(a)
- 19.10.2007
- Poena
- 229
sad sam u fazi kupovine Laptop-a, pa gledam cene i preformanse, i neshto mi nije jasno -
u skoro svako threadu hvale se:Acer, Toshiba, i eventualno Dell i HP.
e sad, objasnite mi -
MSI ER710X-022EU koshta 750 evra.
2GB ram-a
turion X2 na 1.8
160GB hard
i meni najbitnije - 17' display sa 1440x900
pregledao sam sve firme, i po preformansama ja ili ne znam, ili ne mogu da nadjem bolje od ovog, osim eventualno Acer-a na slabijim rezolucijama displeja za te pare.
moze li neko da mi pojasni malo situaciju oko komponenti u Laptopu, i kvalitetu istih, kod pojedinih firmi, i preporuku za pare koje sam napisao (750 evra)
i kratki opis - turion, ili c2d u laptopu ? (bez fan insinuacija, realno mi recite, poshto sam na nekoliko stranih foruma prochitao da je X2 bolji od c2d u laptopovima)
u skoro svako threadu hvale se:Acer, Toshiba, i eventualno Dell i HP.
e sad, objasnite mi -
MSI ER710X-022EU koshta 750 evra.
2GB ram-a
turion X2 na 1.8
160GB hard
i meni najbitnije - 17' display sa 1440x900
pregledao sam sve firme, i po preformansama ja ili ne znam, ili ne mogu da nadjem bolje od ovog, osim eventualno Acer-a na slabijim rezolucijama displeja za te pare.
moze li neko da mi pojasni malo situaciju oko komponenti u Laptopu, i kvalitetu istih, kod pojedinih firmi, i preporuku za pare koje sam napisao (750 evra)
i kratki opis - turion, ili c2d u laptopu ? (bez fan insinuacija, realno mi recite, poshto sam na nekoliko stranih foruma prochitao da je X2 bolji od c2d u laptopovima)