Šta je novo?

MSI GX700PX-099EU da ili ne?

orge

Čuven
Učlanjen(a)
27.03.2003
Poena
604
ima li neko ovaj MSI GX700PX-099EU
po svemu sudeci, dilema nece biti lako razresena,
bio bih zahvalan na iskustvima
ako ih ima
hvala

Vidi ovako, nemam ga ali sam imao prilike da pogledam malo doticni model, a uz to sam vlasnik masine iz potpisa tako da mogu da ti donekle pomognem.
Ono sto je pozitivno sa tim modelom jeste sto ima solidan ekran, dobijas fin ranac i laserskog misa uz njega, a tu je takodje i dve godine garancije. MSI ima stvarno odlican servis, u slucaju kvara dolaze po njega i vracaju ti ga popravljnog u roku od 72sata! Ja nisam imao potebe za tim u proteklih sedam meseci koliko posedujem moj laptop, ali jedan poznanik iz Krusevca jeste i prijatno se odusevio posto su sve zavrsili za manje od 24h:) Sem toga na njihovom sajtu imas drajvere i za Vistu i za XP tako da neces imati problema bez obzira sta zelis da stavis na njega.
E sada, glavna mana po meni svih MSI sedamnaestica jeste sto su im ugradili tastaturu koju ugradjuju na 15.4"-ne laptopove, odnosno tastatura je sa numerickim delom ali izuzetno skucena i potrebno je stvarno odredjeno vreme navikavanja na istu! Uz to pomiri se sa cinjenicom da nikada nece biti cist zbog sjajne zavrsne plastike:(

Nadam se da ti nisam ispricao ono sto vec znas:p

I stavrno NIKO NIŠTA jos nema da kaze o ovom MSI-u ?!!!

Jesu li unutra 2x160gb hdd ili jedan od 320?

Da li je neko probao da ga potjera sa XP-om?

Radi li ostalo sve kako treba?

Kakva je njegova GF8600M graficka u poredjenju sa ATI 3470 ili ATI 3650 koje se ubacuju u Toshiba masine?

Ove tri, gore navedene, su NEintegrisane graficke?

Procesor koji je u MSI je T7250 i kakav je u poredjenju sa T8100? Vredi li uzimati noviji i jaci? Koji se vise greje i koliko?

Koliko se greje ovaj MSI, ima li toplotnih problema?

Ajde ljudi nesto malo o ovoj masini racite ne stidite se!

Poslednja izmena:
Pa niko ga jos ne poseduje,to je noviji model,zato nema odgovora.

nema razloga za sekiraciju

kupi slobodno dobijas najvise za ulozen novac sto se tice ugradjenih komponemti, plastika im je malko jeftinija tastatura nespretna a ako te zagrevanje brine stavices neki cm notepal i resices problem. nemoj porediti msi i toshibu na nacin koji radis 8600m vs 3650 npr. nadji tosibu koja ima sve ko i taj msi uporedi cenu i donesi odluku.
imao sam msi EX610 amd turion 1.9 2 gb mem i 160hdd sa ati 2400 i bio sam prezadovoljan. Zato nemoj da ocekujes da ce ti neko reci koji je laptop pravi za tebe. to moras da odlucis sam na osnovu potreba i sta dobijas za ulozen novac.

Imao si ?Zasto si ga prodao ili je crko?Ja imam isti takav.

Imao si ?Zasto si ga prodao ili je crko?Ja imam isti takav.
ma opusteno:) radio je iradi fenomenalno dosla je drugarica arhitekta i odusevila se sa laptopom. bilo je prodaj mi molim i prodao sam joj. Koristi ga i danas i potpuno je zadovoljna.:)

ja postavio temu za MSI GX700PX-022EU, i neki moderator obrisao, ne znam zashto ...

pa da pitam -

kolko bi se kretala polovna cena za gore navedeni model, ako moze neko da mi kaze ?

Nazad
Vrh Dno