Šta je novo?

MSI GeForce GTX 970 Gaming Series OC Edition

sto ce kome voda za ovo,meni nije jasno.

Nema svako iste zelje i prohteve, + izgled sistema, + bolja mogucnost za veci OC (rekordi neki i tako to). Ljudi koji rade SLI takodje cesto stave obe kartice pod vodu da se medjusobno ne bi "gusile", dogrejavale itd.
Istina je da su nove Maxwell karte skoro pa hladne ali uvek moze bolje.

Ja bih recimo za SLI obavezno isao na vodu, ali u regularnim okolnostima kada je solo kartica, mislim da nema razloga. A i neki rekord tesko da moze da se obori na vodi, pored LN2 kao alternative :)

Sa druge strane veci 24/7 taktovi itekako mogu da znace, posebno u SLI-u i igranju u 4K rezoluciji (o tome mastam vec neko vreme, ali cemo sacekati da 4K monitori postanu iole pristupacni) :)

Poslednja izmena:
Moze li crysis 3, bf4 u full hd dajte malo testova, metro redux ovo, ono :D:D:D

Tih 75-82C bi trebalo da je OK jer su deklarisani za rad do 125C, ne verujem da cak i na duze staze 82C moze da utice na rad kartice.

Koliko ja vidjoh na onom testu MSI karte, vrm je 87C na sobnoj temp od 20C. Sta ljeti ko nema klimu i ko sjedi na 40C i igra se :) Meni je cak i zimi sa zavrnutim radijatorima u stanu 27-28C (dobra izolacija, malo vanjskih zidova).

Poslednja izmena:
I da dodju na 100, deklarisani su na 125 - dakle radice.

Fino je ispalo samo ako moze test na 1080p sve na max i ssaa ON Motion BLur Low.

Da li bi hteo da izvrtis malo mining i da postavis skrinshotove,ako nisi u toku svega toga,poslacu ti ja miner,samo pokrenes i uslikas

Nisam iskreno, baci mi na PM sve sta te zanima, pa cu to da uradim :)
Pozz,zanima me koliko baca hasha na x11 algoritmu,imas miner u darkcoin temi i kad kopa i klokne se koliko trosi.Naravno ako imas info kad i koliko komada i po kojoj ceni moze da se nabavi.

Hvala na testu, to je ono sto me je interesovalo. Jel je to max stabilan OC za sam benchmark ili moze i vise sa povecanjem napona na max ?

Nema na cemu :)

Ne to je max za svaki dan, a da pritom i ventilator radi na automatskom profilu. Moze i malo preko da bi se izvrteo test, a nisam isao sa naponom na max :)

Nazad
Vrh Dno