Šta je novo?

MSI garancija na bateriju?

Tefterilo

Cenjen
Učlanjen(a)
30.11.2009
Poena
170
Pozdrav,
S obzirom da mi je baterija jednostavno riknula pre nekog vremena a lap-top mi je jos nekoliko meseci u garanciji mene zanima da li MSI daje garanciju na bateriju isto koliko i na laptop ili su tu stvari malo drugacije.Pitanje sam postavio ovde zato sto u garantnom listu nigde nije napomenuto da garancija ne vazi za bateriju.U pitanju je model: CR500x.Svaki odgovor je dobrodosao,hvala.

uglavnom je 6 meseci, sem ako se drugacije ne navede...

Ako si 100% siguran da nista nisu napisali u garantnom listu (dal od firme od koje si kupio ili MSI garantni list), onda idi i zali se, zahtevaj novu bateriju.

Obicno se u svim garancijama za laptopve eksplicitno navede da garancija ne vazi za bateriju (i strujni adapter), ili da je kraci garantni rok. Ali ako to nisu napisali, njihova greska koju treba da plate drugom baterijom :)

Garancija na MSI baterije za laptopove je godinu dana za laptopove koji su kupljeni prosle godine a od ove godine je garancija 2 godine.

Pozdrav,
Igor

Garancija na MSI baterije za laptopove je godinu dana za laptopove koji su kupljeni prosle godine a od ove godine je garancija 2 godine.

Pozdrav,
Igor

Tacno 100%.MSI daje najvecu garanciju na baterije.Na mom dell-u garancija je 6 meseci dok znam kad sam prosle godine kupio MSI bila je 12 meseci medjutim sad su po novom izmenili i sad je isto kao i za laptop tj 2 godine.

Vrh Dno