vetrovnjak
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.12.2003
- Poena
- 601
Imam sledecu konfiguraciju:
CPU: AMD 3000+ Barton 333mhz
MB: ASUS A7N8X-E Deluxe
GC: MSI FX5700 LE
RAM: 512 single
HDD: 160Gb Maxtor ata 8mb
MODEM: Lucent 56kb
DVD RW: SONY
MONITOR Hansol 720e
...to bi bilo to...sto se tice hardvera...
instaliran mi je Windows XP Professional sa SP1
nForce driveri su verzija 5.10
Driveri za graficku su 66.72 za MSI kartice (imao sam i novije drajvere)
DirectX 9.0d (4.09.00.0904)
Problem se sastoji u sledecem: Komp radi stvarno super i dosta je brz ali kada
hocu da igram neku noviju igricu nastaju problemi. Npr. kod Battlefielda igrica krene i posle nekog vremena sama iskoci u windows i ugasi se.Neki put samo se u sred igrice restartuje sistem i kada se ponovo podigne prijavljuje da je doslo do greske u sistemu i da posaljem report (zante na sta mislim). Da bi zabuna bila veca starije igrice rade ok (Unreal Tournament, MOHAA, Call Of Duty...) pa cak je super radio i Princ of Persia (Sends of Time)...Da li je u pitanju graficka kartica ili nesto drugo? MOLIM VAS AKO IMATE NEKE IDEJE STA JE U PTIANJU POMOZITE MI!!! HVALA U NAPRED!!!
CPU: AMD 3000+ Barton 333mhz
MB: ASUS A7N8X-E Deluxe
GC: MSI FX5700 LE
RAM: 512 single
HDD: 160Gb Maxtor ata 8mb
MODEM: Lucent 56kb
DVD RW: SONY
MONITOR Hansol 720e
...to bi bilo to...sto se tice hardvera...
instaliran mi je Windows XP Professional sa SP1
nForce driveri su verzija 5.10
Driveri za graficku su 66.72 za MSI kartice (imao sam i novije drajvere)
DirectX 9.0d (4.09.00.0904)
Problem se sastoji u sledecem: Komp radi stvarno super i dosta je brz ali kada
hocu da igram neku noviju igricu nastaju problemi. Npr. kod Battlefielda igrica krene i posle nekog vremena sama iskoci u windows i ugasi se.Neki put samo se u sred igrice restartuje sistem i kada se ponovo podigne prijavljuje da je doslo do greske u sistemu i da posaljem report (zante na sta mislim). Da bi zabuna bila veca starije igrice rade ok (Unreal Tournament, MOHAA, Call Of Duty...) pa cak je super radio i Princ of Persia (Sends of Time)...Da li je u pitanju graficka kartica ili nesto drugo? MOLIM VAS AKO IMATE NEKE IDEJE STA JE U PTIANJU POMOZITE MI!!! HVALA U NAPRED!!!