Šta je novo?

MSI EX610 problem sa USB-om

SeeBeen

Jež
Učlanjen(a)
10.01.2005
Poena
380
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD ThreadRipper 3960X
Matična ploča
Asus ROG Zenith II Extreme Alpha
RAM
8x8GB Corsair Vengeance RGB Pro @ 3600MHz
GPU
MSI GeForce RTX 3090
Storage
4x Samsung 980 Pro 1TB
Zvuk
Integrale + Logitech Z-5500
PSU
Asus ROG Thor 1200W
Kućište
Lian Li PC-011D XL
Monitor
3x 27"
Miš & tastatura
ZSA Moonlander + Logitech MX Master 3
Laptop
MBP 14 M1
Mobilni telefon
Samsung S22 Ultra
Pametni uređaji
Smartwatch
Steam
coola_m
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam problem sa MSI EX610 laptopom.

Svi drajveri su instalirani, kada se ubode flash, win ga detektuje i sve radi OK. Ali kada ubodem bilo sta drugo (joystick, stampac, MP3 player - Creative Zen), izbaci mi gresku USB device has maltfuncyioned. MP3 Player puni kada se poveze na USB. Svi uredjaji rade na PC-u. Do cega moze da bude. Da nije win poblesavio.

Unapred hvala!

ja imam slican bug kad ubacim Kingston usb flash od 4gb, ex610 ga jednostavno ne prepoznaje... :(
mozda je do MSI-a... :(

Mozda se to desava ako je na bateriji, probrljaj malo po BIOS-u. Ja na moj kacim sve zivo, flash, tv tuner, externi hdd, cak i neke ventilatore i sve lepo radi. Doduse ja moj vecinom koristim na punjacu, kao desktop replacement.

Poslednja izmena:
Imam problem sa MSI EX610 laptopom.

Svi drajveri su instalirani, kada se ubode flash, win ga detektuje i sve radi OK. Ali kada ubodem bilo sta drugo (joystick, stampac, MP3 player - Creative Zen), izbaci mi gresku USB device has maltfuncyioned. MP3 Player puni kada se poveze na USB. Svi uredjaji rade na PC-u. Do cega moze da bude. Da nije win poblesavio.

Unapred hvala!

Pogledaj, bas je je jedan korisnik ubacio hotfix-ove koji su "must have" za korisnike laptopova, a cini mi se da ima nesto i na fazon problema sa usb-om - vidi u laptop podforumu i naces!

Vrh Dno