Šta je novo?

MSI EX600X Driveri za Win 7 ( Hitno ) :)

Pablo

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2006
Poena
500
Drugar je kupio gore navedeni LapTop i ja treba da mu instaliram OS. Mislio sam da idem na 64bitni Win 7 ali na oficijalnom site-u nevidim nigde drivere za Vistu x64 koje sam mislio da instaliram - pod kompatibility modom naravno.

Jel postoje uopshte X64 driveri za njega za sve komponente ( webcam, BT, Wi-fi ) ??

Ili ipak da idem na x86 Win 7 ??

I dali neko zna dali je moguce instalirati sve drivere od Viste x86 na Win 7 x86 pod kompatibility modom ?? Potrebno mi je nek je lap potpuno funkcionalan sa svim svojim komponentama pa zato pitam.

:wave:

Poslednja izmena:
Windows 7 će ti većinu (99%) drajvera prepoznati sama, ostalo slobodno može od Viste, ne treba ti nikakav compatibility mod.

Instalirao sam Win 7 x86 OEM ali neradi web kamera i BlueTooth. Program za Web kameru izbaci poruku da nije detektovao kameru a BT prilikom instaliranja drivera izbaci poruku: Please insert bleutooth device and press OK to continue... Jel ima nekog reshenja poshto nepomaga ni compatibility mode ??

Da li ti je sedmica uopšte detektovala te uređaje? Proveri u device manageru njihov status.

Sad sam podigao XP ali i sa XP-om isti problem...
Nije mi jasno zashto ?? Tachan model laptopa je MSI EX600X-441EU.
Na oficijalnom site-u vidim i neki driver za Intel WLAN ali shta ce to tu kad ovaj lap ima Atheros chip a nevidim nigde driver za 56k modem ( nije da mi treba ali ipak. ) ?
Na XP-u kad sam instalirao sve drivere pod zutim upitnikom mi je ostao jedino modem device... Sve ostalo je kao instalirano ali web kamera i BT i dalje nerade...

Evo ga i SS greshke webcamere:

a7a645d2d8.jpg

Uključi kameru tasterom P1, bluetooth uključuješ pritiskanjem wlan tastera tako da ti led koji signalizira wlan promeni boju na plavu (samo za bluetooth) ili na nešto kao plavo ljubičasto za wlan + bluetoth.

Da moras ukljuciti da bi ti radilo. Moje iskustvo sa EX627 posto ima touch tastere (ne klasicen) ispostavilo se da oni nisu radili pa sam laptop reklamirao. To ti je nova masina ili?

Nazad
Vrh Dno