Šta je novo?

MSI EEE!!! - MSI strikes back!!!

DarkHorus

Slavan
Učlanjen(a)
03.11.2007
Poena
319
http://www.tweaktown.com/news/9117/index.html

izgleda da je ASUS pokrenuo ozbiljnu i nadasve pozitivnu lavinu jeftinih malih laptopova... MSI se oglasava u kratkom roku sa vrlo solidnim izborom komponenti, kao i velicine ekrana.
brzi procesor, vise rama.... zanimljivo

Poslednja izmena:
Bas me zanima sta ce da nudi ovaj model od 450$...

...... poenta je - krenuce pravi mali rat u ponudi - sto samo moze da znaci:
cene dole
veci ekran (nadam se ne vece od 10'' - 11'')
veci SSD
brzi proc
svakako vise RAM-a
itd
.
.
.

Uspeh Asusa je u tome sto je cak i na nasem trzustu kostao oko 265 €. Ovo jeste jaci hw ali cena ispada iz one kategorije "lol pa mobilni sam platio vise" :)

Uspeh Asusa je u tome sto je cak i na nasem trzustu kostao oko 265 €. Ovo jeste jaci hw ali cena ispada iz one kategorije "lol pa mobilni sam platio vise" :)

potpuno se slazem... sada cak da sam imao love (a nisam :( ..... ) bez po razmisljanja bi ga pazario... ovako mozda izpadne jos bolja situacija, asus ce sam sebi napraviti konkurenciju u vidu - isto to samo sa 10'' ekranom - sto je extra.... i ako za taj ne budem (opet) imao love.... (ce se uzj****m redovno).
ali opet kazem - samo nek se oni tuku medjusobno - i cene ce dole.
to je uvek tako bilo - pa ce i sada ne brini

Sve dok god su ovakvi Eee klonovi <500$/€, nemaju konkurenciju.

Glupost, pa kakve veze ima taj MSI sa EEE ako ce kostati 450$???
Pa kod nas ima da se kupi Acer normalan laptop za 400€ i sta je sad tu revolucionarno kod tog MSI-a sem toga sto je skup?

Shto je stvarno prenosan, shto je po meni najvazhnija stvar kod laptopa.
Izeli vas laptopovi od 3kg....to ko kucjishte da nosite.

Da sam dobio evro svaki put kada sam procitao kako neko u temi o racunarcicima od kilo mudruje na temu ubogih petnajstica od trijesdve iljade sada bih imao bar sto evara vise :)

Ne to nije istina, to su bili.....

Shto je stvarno prenosan, shto je po meni najvazhnija stvar kod laptopa.
Izeli vas laptopovi od 3kg....to ko kucjishte da nosite.

Nije tačno! Moj Acer 9302WSMi u torbi sa punjačem i pacovom je teži od kućišta za standardnog srpskog konzumenta (pre par meseci sam teglio neko takvo krš JNC kućište pod desnom miškom, a o levom ramenu moj lap top, i teži je :d , probao sam posle da uzmem ponaosob u ruku i jedno i drugo, i opet isto), tako da isnogood-e, nisi u pravu :p:d
A sada ozbiljno, znam da samo spamujem u ovoj temi, te neću više da pravim šum, al morao sam:S:
PS
***, jeste, mobilni sam platio 1.5 puta više nego što košta taj Asus EEE nešto tamo :d

Pa sad, veličina je relativna

valuev1_large.jpg

Pa sad, veličina je relativna

valuev1_large.jpg

E bravo care, gde ga samo nađe, Николай Валуев, eto ko je na fotki, ex šampion u WBA superteškoj kategoriji. BTW, jednom sa ga video na ulici, da se naježiš, isti je ko onaj bokser koji se bori sa Duškom Dugouškom u 100 rundi (mi malo stariji se sećamo tog crtaća).

Vrh Dno