Šta je novo?

MSI drivers for windows 7

lazar1988

Slavan
Učlanjen(a)
26.08.2008
Poena
304
Da li zna neko gde mogu naci drivers za Msi laptop EX600 za Windows 7 Professional 64x

MSI se pravi blesav kada su x64 sistemi u pitanju. Lepo instaliraj Everest, pa pod Windows Devices pogledaj koji uredjaji nemaju odgovarajuci drajver, i ondak na guglanje.

A windows update ne pronalazi sve drajvere? Ja sam instalirao win7, istina na starijim laptopovima, koji su javljali da im fale drajveri ali ih je windows update nasao iz cuga a ja nisam mogao na netu jer jednostavno za neke intel cipsetove ne postoje originalni drajveri.

Zaboravio sam da naglasim da je model ex630 (takođe kao djalf-ov).
A u međuvremenu našao sam wlan drajvere na ralinkovom sajtu sa utility-em i to ok funkciniše
http://www.ralinktech.com/license_us.php?n=1&p=1&t=U0wyRnpjMlYwY3k4eU1EQTVMekV5THpBMEwyUnZkMjVzYjJGa01qTXhORFkyT1RnMU5DNWxlR1U5UFQxSlUxOUJVRjlUVkVGZlVsUXlPRFl3WDBRdE1TNDBMakV5TGpCZlZrRXRNaTR6TGpFeExqQmZWemN0TXk0d0xqRXhMakJmVWxVdE15NHhMalF1TUY5QlZTMHpMakF1TlM0d1h6RXlNREV3T1Y4eExqVXVOaTR3VjFCZlJuSmxaUT09Qw%3D%3D
Međutim u device manageru za sada imam dve base system device stavke sa žutim uzvičnikom i takođe jedan unknown device i jedan fingerprint sensor (jedino ovaj potonji sam indetifikovao)

Kao sto rekoh u postu #6 instaliraj Everest, on ce ti pribliznije reci ;)

kod mene isti problem dva base divice-a i jedan unknown device ali mi je 7 nasla automatski driver za fingerprint reader kad sam se konektovao prvi put na net! sto se tice unknown device-a u msi su mi rekli da je to 99% onaj e sata konektor koji je ustvari kombinovani usb konektor pa ga sedmica ne prepoznaje. ako neko nadje resenje, ili ako zna sta su ta dva base device-a neka javi da znamo za sta da trazimo drivere!!!

Vrh Dno