Šta je novo?

MSI DKA790GX Platinum Dead !!Help!!

OVERTKILL

Slavan
Učlanjen(a)
14.06.2006
Poena
309
Kupio sam MSI DKA790GX Platinum ali neche da se startuje. Pokushao sam sve sto sam znao:

Probalismo razlicite procesore (njih 6)
Napajanja 4
memorije 6
Pci-e kartice 3
cak i obicne 2 pci kartice
(jaja uporan mali:d)
ali nista

Simptomi su uvek isti nema zvucnih signala "no bip" procesori se greju kao i North bridge i sout bridge ali memorija ostaje hladna neznam sta da radim :wall::crash: stvarno mi je stalo da startujem plocu ali ne u sastanak smislu:d

ploca ima M-flash opciju ali neznam kako da pokrenem ili napravim M-flash usb bez zivog biosa.

Molim vas ako bilo ko ima ideju sta da radim ili kako da flashujem bios ili startujem plocu budite slobodni da ma sta slobodni molim lepo udri po tastaturi ili cu ja (cekicem od 10 kila koji cu da pozajmim od komsije zidara) po ovoj ploci.:crash:

vrati gde si je i kupio, od tolikih napajanja i procesora morala je bar jednom da se ukljuci (ustvari morala je svaki put da se ukljuci):)

ma ne mugu da je vratim (jaja nisam je digao casna partiska) kupio sam je na internetu. Ima nesto cudno na mestu gde ploca nije htela da se upali su se desila jos 2 identicna slucaja sa jos 2 ploce ali sam jednu jednostavno pokrenuo do druge dve nisu htele da se pokrenu. pa se pitam da li monitor imam jedan stari dell trinotron od 21" ili losa struja na tom mestu mogu da pokvare plocu ne stujni udar vec nesto drugo kao naprimer frekfencia its. ili pak nesto povratno na monitoru moze da ivinite na izrazu zezne plocu.

Pokreni sistem bez monitora i ako memorije nisu mlake...:smash:

Vrh Dno