Šta je novo?

msi delta

moonbgd

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2003
Poena
604
Imam plocu msi kt6 delta ilsr kada je hladno u sobi pri prvom paljeneju se restartuje komp i tako radi vec dve godine da li neko zna u cemu je problem?

Ja sam imao slican problem, pri prvom paljenju racunar se resetuje ali sam brzo utvrdio da je memorija u pitanju i zamena modula je resila problem, mada ti kazes da se to desava kada je hladno u sobi, da li recimo leti imas tih problema?

Mozda, ali samo mozda je do kondenzatora na ploci. Mozda su na izdisaju. Pogledaj ih da nisu nabubreli ili sl. Pisi tehnickoj podrsci MSI-a da vidis sta ce ti oni odgovoriti.
Pozdrav

moonbgd je napisao(la):
Imam plocu msi kt6 delta ilsr kada je hladno u sobi pri prvom paljeneju se restartuje komp i tako radi vec dve godine da li neko zna u cemu je problem?

Ako vec nisi, pokusaj da zamenis polozaj kartica u PCI slotovima, i recimo ako mozes ostavi slobodan prvi do AGP-a...
Ako i to nisi probao, izvadi bateriju bios-a pa je posle par sekundi vrati (naravno sve ovo dok je iskljucen komp !) Pokusaj da update-ujes bios...
Ja sam svojevremeno imao nekih problema sa tv kartom i update bios-a je pomogao (ikao sam bios nije ispravljao nista sto se tice bilo koje tv karte).
Naravno da prvo pogledas da stvarno nije neki kondezator u pitanju.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno