Šta je novo?

MSI CX623

Zeljko 72

Poštovan
Učlanjen(a)
27.12.2016
Poena
51
Zdravo, imam lap-top MSI CX623 i pukla su oba nosaca monitora koji su povezani sa sarkicama. Da li moze neko da mi kaze gde bih mogao da nabavim nove nosace za ovaj model lap-topa? Ili ako neko ima isti neupotrebljiv lap-top, a da mogu da iskoristim nosace, neka me kontaktira. Hvala, pozdrav Zeljko :wall:

Najbolje ti je da pogledaš na aliexpress. Poznato je kod njih da im je to slaba tačka.

Zemo, to sam nekad davno lepio topljenom plastikom. Postaviš sve kao DA šarke imaju nosače za šrafove, namontiraš šrafove kroz njih i odozgo zaliješ plastikom...verovao ti ili ne, drži se :)

Sve je to ok, ali problem je taj da su oba nosaca pukla u samom uglu od 90 stepeni, a sami su napravljeni od tankog lima. Tako da im zamena ne gine. Hvala u svakom slucaju

Zdravo, imam lap-top MSI CX623 i pukla su oba nosaca monitora koji su povezani sa sarkicama. Da li moze neko da mi kaze gde bih mogao da nabavim nove nosace za ovaj model lap-topa? Ili ako neko ima isti neupotrebljiv lap-top, a da mogu da iskoristim nosace, neka me kontaktira. Hvala, pozdrav Zeljko :wall:

To je fabrička greška laptopa... Ja sam imao samo GAming ediciju, MSI GX623, u garanciji su mi zamenili kućište, a posle isteka su mi pukli još jednom...

Vrh Dno