Šta je novo?

MSI CR610-245XEU

Ako su surf, office, filmovi i muzika tvoje potrebe bices vise nego zadovoljan, pod uslovom da nemas potrebu za nekim nenormalnim antivirusima i firewall-ovima na Win7-ici (64bit-a).
I savetujem ti iz mog iskustva da ne "bacas" pare na fensi sr*nja od lap-topova kad ce sve to za dve godine da pocne da se kvari, postaje sve bucnije, a baterija sve manje upotrebljiva...
Znaci bolje svale 2 godine lap od 250e nego 4 godine agonije sa onim od 500e

Verovatno jeste...
Mada kad bi uzeo neki malo skuplji lap. sa dual-core procesorom definitivno ne bi bilo problema ni sa "nenormalnim antivirusima i firewall-ovima" ali taj MSI je ipak dovoljan za tvoje potrebe, a ne kosta mnogo...
Ako ima za 30 000...

Poslednja izmena:
Sve je super samo sto je MSI.....I to ne obican MSI nego najeftiniji MSI.......Imao sam priliku da kupim najeftiniji MSI od 17 inca i to mi je najgora kupovina racunara od kad sam poceo da se bavim njima.Nije nikako svejedno i nije nikako sve isto jer jedino sta razlikuje laptop od 300 evra i 500 evra je kvalitet.Inace da je sve kvalitet ne bi ni za 500 evra mogao da uzmes laptop a kamoli za 300 evra.Sto se tice hardvera on je po meni OK.Single core CPU na 2.1 ghz garantuje to da moze da se odradi pristojno sve osnovne operacije.2 gb je super za te pare kao i hard od 250 gb.Ima cak i HDMI sto je pohvalno.......Znaci sve u svemu odlican hardver.Ne znam ja licno MSI ne bi kupio ni mrtav.Posle mog pakla sa njima uzeo sa dell laptop koji je cista suprotnost od MSI.U svakom slucaju RADI i nisam nigde cuo da imaju tako los servis kao MSI.Kod laptop je jako vazna izrada , zatim kako je reseno hladjenje.Koliko cujem MSI upravo to je najveca boljka.Znaci los kvalitet izrade i lose hladnjenje.Plus kuleri su im shit.........Ne znam necu da pljujem 100% MSI kao brend jer pre kupovine sa pricao sa par ljudi koji imaju MSI i rekli su mi da su prezadovoljni.Medjutim oni su imali skuplje MSI laptop a ne budjavu C seriju.Evo da ne budem skeptik lik na sajtu nahvalio MSI sto je neverovatno ali istinito.Ako kupis to cudo samo se pomili pre toga bogu da ne padnes u ruke pakom servisa.To je najveca kazna i najgori problem MSI laptopa.Manje vise kvalitet i sve drugo.Ali ako padnes u ruke pakoma onda moras da znas da ti popraviti nece nista i da cete vozati kao zadnju volinu.Ako mislis da se isplati kupi taj laptop.Od mene mozes dobiti samo savet da je hardver za taj kes odlican i da je laptop zaista extra povoljan medjutim o kvalitetu i servisu mislim sve najgore.

Poslednja izmena:
Dizajn je korektan koliko sam video,sto se tice hladjenja,to i nije toliko bitno jer ce on svega par sati dnevno raditi.
Sto se tice servisa,oni sad imaju neku garanciju gde oni preuzimaju racunar i vracaju ga servisiranog nakon 72 radna sata,sto je super.
Trenutno nisam nasao nista povoljnije,jer nisam neki zahtevan korisnik,a ne daje mi se vise desetina hiljada za nesto sto necu ni koristiti previse.

Hvala svima.

Izbor je pao,popodne odlazim da pazarim :D

Kupi ga slobodno ako ti treba za to sto si naveo. Ja sam zadovoljan kupio sam ga pre par dana i radi lepo odnos cene i kvaliteta je odlican.
A mogu ti reci i da u Laptop centru imaju i odlicne prodavacice i izgledom i znanjem. ;) :banana:

Vrh Dno