Šta je novo?

MSI ATI R5450 normalna temparatura?

Rodick90

Cenjen
Učlanjen(a)
16.10.2010
Poena
154
Cao, danas sam kupio novu graficku. Radi idealno, savrseno u igricama koje igram ne mogu biti zadovoljniji, ali temparatura iste graficke je oko 55C kad ne radi nista a dok radi je oko 65+. Zanima me jel to normalno, da li je neko imao slican problem i da li postoji nacin da to smanjim uz pomocni cooler, imam 1 na procesoru samo.
Unapred Hvala Rodick90

Sasvim normalno jer graficka ima pasivno hladjanje,mozes eventualno da uzmes neki 4cm vent i da zašrafiš na taj hladnjak dobices niže temperature a i malo buke.Ja da sam na tvom mestu nebi nista dirao

Eh prijatelju pa meni ova 5750 sa aktivnim hladjenjem ide do 70C pod opterecenjem, nema sta da brines...:)

Cao, danas sam kupio novu graficku. Radi idealno, savrseno u igricama koje igram ne mogu biti zadovoljniji, ali temparatura iste graficke je oko 55C kad ne radi nista a dok radi je oko 65+. Zanima me jel to normalno, da li je neko imao slican problem i da li postoji nacin da to smanjim uz pomocni cooler, imam 1 na procesoru samo.
Unapred Hvala Rodick90

za 5450 grafike pa i malo jace sve one 99% dolaze pasivne tako da budi bez brige ako su ti to temp jer je to najnormalnije za tu VGA.sto se tice dodavanja ventilatora mozes dodati na stranici za kuciste da duva u visini grafike tipa neka 8cm ili 12cm jos bolje i spustice sigurno par stepeni

Hvala

Hvala vam na brzim odgovorima, zelim vam sve najbolje :)

Nazad
Vrh Dno