Šta je novo?

MSI-8835 Par pitanja

Heechee

Čuven
Učlanjen(a)
15.06.2001
Poena
619
MSI-8835 GF2 MX400 32Mb TV-Out

daklem interesuje me par stvari posto sam nabavio doticnu karticu

1. Ima li neko originalni cd koji dolazi uz ovo (ja ga nisam dobio)
2. Koje detonatore ili drivere preporucujete
3. Koji TV tool koristiti
4. Jel neko probao OC ovog cuda
5. Doticnu karticu koristim na MSI-6163Pro i stalno mi prijavljuje da je neki sideband disabled ... kako to ukljuciti?

Hvala!

Heechee je napisao(la):

5. Doticnu karticu koristim na MSI-6163Pro i stalno mi prijavljuje da je neki sideband disabled ... kako to ukljuciti?

Hvala!

Mala dopuna...
imam i par problema sledece prirode:
1.3D Mark 2001SE se posle odredjenog vremena testa freezuje odn slika ostane ista a ton nastavi
2.Emperor battle for Dune se freezuje na isti nacin
3.Ghost Recon se freezuje na isti nacin
Vreme koje je potrebno je random principa, da nisam imao jos gori veci problem istog tipa(samo se sve mnogo brze blokiralo) sa Eagle GF2 MX400 64Mb pomislio bih da je do same kartice ovako ipak tipujem na drivere ili nesto slicno
Hardware:
MSI 6163Pro
MSI 8835
512Mb Ram

sugestije?

Da li si zadovoljan 2D slikom (a u odnosu na Eagle?) i TV out-om,
posto razmisljam o istoj, pa cu sacekati rasplet rasprave.

George je napisao(la):
Da li si zadovoljan 2D slikom (a u odnosu na Eagle?) i TV out-om,
posto razmisljam o istoj, pa cu sacekati rasplet rasprave.

Na mom panasonic 17" monitoru sam se odusevio razlikom MSI daje mnogo svetliju i jasniju sliku od eaglea, sa E sam imao problema prilikom pustanja DivX-ova da mi je slika uzasno tamna i da nista od Bright. ili Contr. podesavanja nece da proradi (ni monitor, ni display prop., ni codec podesavanja), a sada mi je svanulo :)))

Iako sam izgubio 32Mb memorije prilikom ovog transfera nije mi zao :)))

Heechee je napisao(la):

Hvala!

Da li je moguce da niko ne zna ili nece da odgovori????:confused:

Sto se tice CD-a sa driverima, planiram ovih dana da uzmem istu karticu, a likovi koje sam zvao kazu da ide uz nju i CD sa driverima (posto je OEM pa sam mislio da nema drivere), pa ako ti to nesto znaci...

p.s. imam i rezac.

George je napisao(la):
Sto se tice CD-a sa driverima, planiram ovih dana da uzmem istu karticu, a likovi koje sam zvao kazu da ide uz nju i CD sa driverima (posto je OEM pa sam mislio da nema drivere), pa ako ti to nesto znaci...

p.s. imam i rezac.

vidi samo da dobijes msi-jev cd, dobio sam i ja cd ali ako je serija od istog dobavljaca onda ti taj cd ni ne znaci mnogo jer se isporucuje uz sve kartice sa GF2 chipom.... a to ne radi posao
Na MSI cd-u idu odgovarajuci optimizovani detonatori za karticu, neki OC softver i nesto sto bi trebalo da radi posao izbacivanja slike na tv out.

Heechee je napisao(la):

Trebalo bi da si dobio i CD sa drajverima, ali ako radi dobro, nemoj previse da brines.

Heechee je napisao(la):

Zavisi od sistema. 22.80 su se pokazali kao odlicni (iako su beta). Imaju odlican odnos stabilnosti i brzine.

Heechee je napisao(la):

Do izlaska finalne 6.0 verzije, koristi 6.0B (tj. beta). Skini je odavde: http://www.skolasux.com/omnik/tvtool60_full.zip
A onda registruj sledecim podacima:

Guy Butler
[email protected]
Xh6MIeS3dKC

Heechee je napisao(la):

Najbolje sam probaj. Skini sa www.guru3d.com RivaTuner ili GTU. Overklokuj u koracima od 5-10MHz i testiraj izmedju u nekom benchmarku (3DMark je idealan za ovakve stvari!). Kad se pojave artefakti (brljanje textura i sl.) na ekranu , znaci da vise nece moci.

Pozdrav:)

Pa ako bas ne bude originalni CD, uzecu od drugara on ima MSI MX400 VIVO, i rece mi da MSI ima svoje o/c drivere i da je prezadovoljan, pretpostavljam da ce moci da se iskoriste driveri.

Vrh Dno