Šta je novo?

Msi-8833

vlycos82

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
609
Interesuje me dali je MSI-8833 32 mb (v/i, tv/o)dobra graficka karta? Kod nas (Nis) kosta 205 dem, koliko je od nje bolja MSI-8836 64 mb (i jos neke zvrcke) i ako neko zna njenu cenu jer nigde nisam mogao da nadjem u ni jednom cenovniku. I mozda ako neko ima neki bolji predlog (vazno je da bude na istom cenovnom nivou i OBAVEZAN tv izlaz i video ulaz)

Mene lepo sluzi, odlicno se overklokuje, 2d je potpuno ok. Ranije nisam imao msi, kazu da su njihovi proizvodi davali mutnu sliku, ali ocito je da su se popravili po tom pitanju. Cak su je dosta hvalili po casopisima, da stvarno dosta pruza za te pare. Sa time se slazem.
I cena u BG je tu negde oko 200 dem. O 8836 nemam pojma :)

msi-8833

Ajmi samo reci na koliko joj je deklarisana memorija,i gde mogu da je nadjem.

Ne bih da pricam napamet o brzini memorije, ali vecina primeraka se oc na 255/255 bez problema. Prodaje je PC Centar iz BG koji su generalni uvoznici za MSI, pogledaj za njihov telefon oglase ili potrazi na web-u.

Koliki je frame rate u video in capture u 640x480x16bit.Kakava je za nelinearni video editing

deafult

Jeli koliko ti je deafult podesavanje memorije da li je 183 ili 200?

Re: deafult

vucko83 je napisao(la):
Jeli koliko ti je deafult podesavanje memorije da li je 183 ili 200?

Default je 183, ali to nema nikakve veze jer gainwardi sa najbrzom memorijom po defaultu rade na 166.

Za boraba: iskreno da ti kazem, ja sam grebovanje vrsio cisto hobija radi, nemam blage veze o nelinearnom video editingu :D Ali kad grebujes bez kompresije, na bilo kojoj rezoluciji, nema ispustanja frejmova, sve ide lepo na 25 fps.

vlycos82 je napisao(la):
Interesuje me dali je MSI-8833 32 mb (v/i, tv/o)dobra graficka karta? Kod nas (Nis) kosta 205 dem, koliko je od nje bolja MSI-8836 64 mb (i jos neke zvrcke) i ako neko zna njenu cenu jer nigde nisam mogao da nadjem u ni jednom cenovniku. I mozda ako neko ima neki bolji predlog (vazno je da bude na istom cenovnom nivou i OBAVEZAN tv izlaz i video ulaz)
8836 je GF2 GTS Titanium kartica. 8836 je odlichna kartica za ulozeni novac, a slika koju daje , bar onaj primerak koji sam imao prilike da vidim , ne zaostaje za Gainwardom ili Asus-om.

Pazite na memoriju na 8833.Mog ortaka su zavrnuli pa umesto etron techa ima neku g.....A i mene su zavrnuli na asus-u 7100pro
(gf2 mx400,tv out),pa umesto elite-mt memorije koja moze da se klokuje na 260mhz,imam etrontech koji se klokuje do 240mhz.

Nazad
Vrh Dno