Šta je novo?

MSI 7300GT se cudno ponasa

vanjad

Slavan
Učlanjen(a)
17.05.2006
Poena
319
Danas mi se odjednom zablokirao racunar i pojavi se blue screen, nesto memory dump, zaboravio sam. Uglavnom, ugasim, upalim, i pojave se neke horizontalne crte koje se pojavljuju i nestaju. Kad stigne do logon prozora, nekad je i mis zaglavljen, a ne moze se ni ukucati sifra jer na tastaturu ne reaguje. Stavio sam neku staru graficku i sad radi ok, ali je graficka bas stara, pa ce morati nesto da se menja. Jel ima neko savet sta bi moglo da bude i da li eventualno nesto moze da se popravi? Kartica je silent.

Ovo ti je memorija na grafickoj otisla.probaj da spustis klokove memorije, ali ti zamena iste ne gine.

Pretpostavljam da graficka ima pasivno hladjenje, pa se verovatno pregreva po ovim vrucinama. Moju (gigabyte) koristim samo za net i filmove, a u igrama sada dolazi do 85 stepeni sto je stvarno puno.

Poslednja izmena:
morace na prekluglavanje (kuvanje):mad:

U ovom slučaju se baš isplati kuglanje:-devil-:
Ako ne upali menjanje paste, a ne verujem da će...traži drugu.

STO SADA DA MENJA PASTU KADA SE PREGREVALA KO ZNA KOLIKO PUTA
PROBAJ I TO (zamenu paste) ALI STAVI I NEKI PROGRAM ZA PRACENJE TEMPERATURE
AKO NIJE KASNO STAVI I NEKI KULER DODATNI NA GRAFICKU
JAVI STA SI URADIO

Mali update, malo sam je grejao fenom i pustio da se skroz ohladi pa opet montirao, i par sekundi se ponasala normalno, i onda opet isto. Montirao sam i ventilator, ali jok, nista to sad ne pomaze. Inace, pratio sam temp pre mesec, bila je tu od 65-75, ne igram niti ista slicno, a i ventilator za chipset malo hladi. Ne znam, mozda razmontiram sutra pa da drugar pogleda pod lupom. Hvala na dosadasnjim odgovorima. Zabelezio sam i blue screen.

Prilozi

• photo.JPG
    photo.JPG
    117.5 KB · Pregleda: 37
Skinuo hladnjak, zagrejao kontakte, promenio pastu i nista. Nisam ni ocekivao da ce biti nesto, ali ajd da javim.

Vrh Dno