Šta je novo?

Msi 5700le-td128

uNesc0

Slavan
Učlanjen(a)
29.04.2004
Poena
319
Moze li neko da mi kaze kakva je kupovina ovaj MSI 5700LE?

Znam da karta nije neka, nego imam ovu MSI po vrlo povoljnoj ceni (ispod 85 €).

Dakle, interesuje me kako moze da se overklokuje? Koja je memorija na njoj? Kakav je kvalitet prikaza? Moze li ikako da radi Doom3, FarCry...

Zar niko nije isprobao doticnu karticu?

Interesuje me pre svega overklok, moze li da se moduje i 3d mark skorovi!

Hitno mi je. :bottle:

Od modovanja nema nista s obzirom da je magistrala prepolovljena (znaci, nema otkljucavanja pajplajnova). GF4 Ti4200 je jaci od te karte, pa ti vidi. Od podrske za DX9 koja dolazi uz 5700LE neces imati puno vajde, s obzirom da je karta jednostavno spora.

Karta je losa i spora. Kao sto covek rece dx9 u tom slucaju ne znaci nista. To je veoma veoma losa kupovina....Nadji neki polovni 9600pro ili tako nesto...

Znam da je karta krsh :d , ali mislio sam da ako moze da se oveklokuje na nivo obicnog 5700, onda uopste ne bi bila losa kupovina.

Po testovima 5700 je u DX8.1 tu negde sa Ti4200, sto znaci da ipak ima nesto snage u njoj. To sve u slucaju da moze da se overklokuje sa nominalnih 250/400 na nekih 400/525.

U svakom slucaju u petak cu vam reci kakva je situacija!

Poslednja izmena:
Nisu u pitanju samo klokovi a i da jesu tesko bi dostigao te vrednosti koje si naveo. Trik je u "cevovodima" koje je nemoguce (re)aktivirati....To "LE" je kod nV mnogo los znak...

uNesc0 je napisao(la):
Znam da je karta krsh :d , ali
U svakom slucaju u petak cu vam reci kakva je situacija!

Super! Javi nam. Nakon što ti je više ljudi napisalo.....
Ako uspeš šta da otkucaš od ridanja.:D
Imam utisak da ATI 9200 128-bit šije tu karticu uzduž i popreko.

Probao sam kartu i mogu vam reci da je stvarno zesci krsh :d , kao sto sam i mislio.

E sad, kada se overklokuje i nije bas toliko losa. Naravno da je bolji ti4200, ali briga me nisam je sebi uzeo (daleko bilo) :D Moze da se overklokuje na nekih 315/505 mhz. Kao takva daje nekih 9700 poena u 2001se i nekih 1800 poena u 2003 :wall:

uNesc0 je napisao(la):
Probao sam kartu i mogu vam reci da je stvarno zesci krsh :d , kao sto sam i mislio.

E sad, kada se overklokuje i nije bas toliko losa. Naravno da je bolji ti4200, ali briga me nisam je sebi uzeo (daleko bilo) :D Moze da se overklokuje na nekih 315/505 mhz. Kao takva daje nekih 9700 poena u 2001se i nekih 1800 poena u 2003 :wall:

Super, *****ao si prijatelja najstrašnije i još to pričaš na javnom mestu (i smeješ se, ko mačka se smeješ :d )

Inače, priča o overklokovanju 5700LE je smešna. Čak i da je digneš na 500/900 (što naravno niko i nigde neće uspeti) bila bi osetno sporija od "normalne" 5700 (cjevovodi, m.sabirnica )....
;)

Doom3, kad već pitaš, možeš da igraš sve na high ali u 320x200 :d

Nisam ga sje**o, sam je trazio tu karticu. Pokusavao sam da ga ubedim da je Titanium 4200 bolja 100 puta, ali me nije slusao. Kaze: "Kako GeForce 4 moze biti bolji od FX-a 5700?". Sta cu ja, musterija je uvek u pravu :d

Sto pre odustanes od ubedjivanja, to je bolje po tebe.
Iskusio sam to par puta na svojoj kozi! ;)

OK, karta je krsh sa gledista vlasnika 9800, 6800, X800, 5900... ali za te pare je super. Govorim o GALAXY 5700LE 128bit

bash je zabavno kad vidim kako ljudi prichaju tako samouvereno o nechemu a nemaju poyma..... vlasnik sam dotichne grafichke i savrseno dobro radi na 375/600... za te pare je BEST BUY.... a meni sintetichki testovi ne znache nishta, osim pukog hvalisanja svojim hardverom..... hvala lepo,doom3 ide SAVRSHENO glatko u 800x600 medium, a SVE ostalo ni ne pomishlja da zashtuca .... BTW, kartica je 64-bitna, ali heyyy...govorimo o solidnoj snazi ,dx9 i ps2.0 podrshci za cca 80 ojra... :p

Moj GF4 Ti4200 vozi dx8.1 i ps1.3, ali znas kako shije dotichnog 5700LE, i to za manje pare...

Ama ljudi, 128-bitna je

I od nje je Titanium brzi.
Doduse, nisam licno probao, ali sam cuo iz vise razlicitih izvora.

nije sve u pukoj brzini..... naravno da je po sirovoj snazi titanium (ponajvishe zbog visokog clocka) josh uvek nedostizan za nizu srednju klasu nvidia kartica (5600xt, 5200ultra, 5700le...), ali ipak je kod 5700le nv36 GPU, modernija arhitektura, HW dx9, solidne performanse po veoma niskoj ceni..... hocu da kazem, to je najbolja kupovina za ljude sa mx440 i sl. koji zele novu solidnu karticu DO 100 evra (znachi ,ne treba je porediti sa 9600pro i slichnim varijantama jer jednostavno nisu u istom cenovnom razredu!) ... niko ne kaze da kartica neshto izuva pakleno, jednostavno, to je low-cost varijanta za ne preterano zahtevne korisnike, koja ce ipak uz dovoljno jak ostatak hardvera pruziti solidne (uz jedan fini OC :) performanse za sve nove i stare igre.... titaniume je malo teze naci sada, a sa pojavom novih dx9 naslova ipak ce prevagu odneti 5700le...btw, meni na 375/600 daje 2540p u 3d marku03 (karta je inache hladna na tom clocku)...shto je sasvim solidno, ako su testovi merodavni za kvalitet kartice (a nisu!)..... jedino shto je bitno je real life performance, tako reci FPS i kvalitet prikaza u igrama.....
nego, video sam, neko pita da li se isplati preci sa t4200 na dotichnu karticu...naravno, ni sluchajno se ne isplati, razlike u performansama su minimalne, ali, kod kupovine nove karte, vredi razmisliti o 5700le...

Poslednja izmena:
Vrh Dno