Šta je novo?

MSI 533 i problem sa SD karticom

lolek

Čuven
Učlanjen(a)
26.10.2002
Poena
620
Imam MSI 533 sa FM radiom i 256mb. Stavio sam karticu od 512 Mb Kingston i kada kopiram fajlove na SD karticu, nemoguce je kopirati vise od 255 fajlova iako je kartica popunjena do pola ??? Jednostavno kartica se popuni otprilike do pola (oko 240mb) i onda se javi poruka tipa remove write protection Kada napravim folder na kartici moguce je kopirati fajlove u taj folder i popuniti karticu do kraja ? Sta se dogadja ? Firmware je 1.00.06 i formatirao sam karticu iz programa za flesovanje firmware-a koji dolazi na MSI CD-u. Sta se dogadja ? Jel neko uopste uspeo da sa ovim MP3 plejerom popuni SD karticu do kraja ?

Da, bez problema. Ja imam cak karticu od 512mb, i ima mozda jos 5mb praznog mesta. Jesi probao da formatiras karticu, pa da pokusas opet? Jer to sto pricas je stvarno cudno. Ja samo kombinovao mp3 sa gomilom ostalih fajlova(slike,word,pdf instalacije nekih programcica) i nije bilo problema.

meni se cini da se fat-u ne svidja vise od 255 fajlova po diru...
nije valjda problem praviti poddir?

Pa jeste problem ako imas fajl velik npr. 400 mb

Nego jel neko ima iskustva kako se ovaj MSI plejer slaze sa SD karticama od 1Gb ?

moji drugari su uzeli 538 i 533 i 2gb kartice i sve im besprekorno sljaka...
ja onda nisam sasvim razumeo problem iz prve prouke... tj ja sam razumeo da kad ima vise od 255 fajlova, prijavljuje da nema vise mesta...

Nazad
Vrh Dno