knjaz.milos
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.10.2007
- Poena
- 320
Nov sam shto se tice ATI-ijevih kartica pa me izvinte ako pitam kojeshtarije.Interesuje me kako utvrditi da li kartica radi punim kapacitetom tj. da li koristi oba GPU-a..... imam instalirane 8.12 drajvere i ne svidja mi se bash ovaj ATI CCC.Prikacheni attach govori o tome da GPU-z kaze da jedan gpu radi full speed a drugi ostaje neaktivan tj u 2D modu.Koristim Vistu Ultimate 64bit SP1.
Konkretni test sam odradio na Fear Perseus Mandate na maximalnim podesavanjima.Mozda treba poterati nesto sto je predvidjeno da se igra sa dual GPU ?
GPU-z kaze da je ATI crossfire enableovan (vidi 2 GPU-a),ali je sideport off (unsure on Vista64),kao sto se vidi iz attach-a....shta ovdi raditi....dal' sideport treba da bude off ?
I jos jedna cudna stvar,vidi se na drugom screenshot-u...razliciti su BIOS-i...da li to moze da bude problem ?
Jel ja radim nesto pogreshno ovde ... ?
Masina je iz potpisa .....
Konkretni test sam odradio na Fear Perseus Mandate na maximalnim podesavanjima.Mozda treba poterati nesto sto je predvidjeno da se igra sa dual GPU ?
GPU-z kaze da je ATI crossfire enableovan (vidi 2 GPU-a),ali je sideport off (unsure on Vista64),kao sto se vidi iz attach-a....shta ovdi raditi....dal' sideport treba da bude off ?
I jos jedna cudna stvar,vidi se na drugom screenshot-u...razliciti su BIOS-i...da li to moze da bude problem ?
Jel ja radim nesto pogreshno ovde ... ?
Masina je iz potpisa .....
Prilozi
Poslednja izmena: