Šta je novo?

MSI 48/16/48 iskustva i ocene?

Darko

Čuven
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
679
Dakle da vas cujem - ko ga ima, kako radi; da li je bolji od LG-a? TEAC-a?
Hmm - da li se isplati za svoju cenu (jeftiniji od LG-a)?
Potreban mi je odgovor relativno hitno...:confused:

Razmisli malo o SONY CRX210

Mozes ga i fleshovati ako zelis da ti radi kao 52x24x52

Pozdrav

Stvarno losiji od LG-a? Hmm... Pa dobro... A LG jel zadovoljava?

LG je sasvim OK. Verujem ljudima da je Sony (ili LiteOn) bolji iako nisam imao prilike da ih masovnije probam. Vidi po kojim cenama mozes da ih nabavis, pa se odluci. Moj Pioneer 116 cita dobro, ali je malo izbirljiv po pitanju rezaca na kojima su rezani diskovi, ali su mi do sada svi diskovi rezani na LG-u bili citljivi, za razliku od npr. Teac-a.

<Mancha> je napisao(la):
LG je sasvim OK. Verujem ljudima da je Sony (ili LiteOn) bolji iako nisam imao prilike da ih masovnije probam. Vidi po kojim cenama mozes da ih nabavis, pa se odluci. Moj Pioneer 116 cita dobro, ali je malo izbirljiv po pitanju rezaca na kojima su rezani diskovi, ali su mi do sada svi diskovi rezani na LG-u bili citljivi, za razliku od npr. Teac-a.

Tu si u pravu Teacovi diskovi nisu svuda citljivi imao sam isti problem jos sa Teacom 16x sta god narezem u njega Pioneer 116 i 117 nece da ga citaju niposto ali zato rezani na LG DVD 16x Combo-u radili su perfektno i na LG 12x rezacu normalno citaju se svuda:D

Nesto sumnjivo se ovde desava - naime, dilerska cena LG-a je skoro ista kao Liteon 48x krajnja?!
Sta se ovde dogadja? Hoce li mi neko objasniti?:confused:

Ja bi ti preporucio da uzmes Sony ili LiteOn. Ja imam malo stariji model Sony 195E1 tj. 401248. Radi besprekorno i sve CD-ove dosad sam narezao bez problema (oko 50-ak).

Cuo sam i o LG-u dobre stvari ali me ti koreanci previse podsjecaju na Samsung. ,)

A sta fali samsungu?
:confused:

A1200 je napisao(la):
Ma nefali nista cak u posljednje vrijeme su postali vrlo respektabilna kompanija. Ali imam amnozitet prema Samsungovim proizvodima jos od vremena video playera.
E sad sam te tek izgubio, jel to za vreme ono bese - 93-94 god?
Ono: "Imam Video Rekorder!"?
Auuu...

Vrh Dno