Šta je novo?

MSI 270 oc 2gb - problem

N_emanja

Slavan
Učlanjen(a)
07.06.2007
Poena
320
Ovako, kupio sam polovnu pomenutu graficku kartu.
Problem je kada pokrenem igru "wot'' , "dota" igre rade dobro... Odjednom posle par sekundi ventilatori se zavrte na 100% jer je i temp blizu 100c.
Zanima me da li je problem slabo napajanje ili je jednostavno graficka felericna. I grafa je konstantno opterecena 100%... Kada surfam temp je oko 30C +-...

Pre toga sam imao iliti jos imam MSI 6770 1gb, koja je normalno radila.

Moj komp:
PSU Lc power 6550 v2.2 (ima mu jedno 4+godine)
Intel g3258 na @4ghz
8gb ddr3 jedan stap
320gb hdd
oticki drajv i ono standardno mis tast itd...

Problem je sto nemam gde da proverim drugo napajanje....

Pomoooc....

Poslednja izmena od urednika:
Evo sta sam nasao kada sam je otvorio...

CW7Z2c.jpg

Probaj druge drajvere...

I testiraj jos igara inace Wot hoce da pravi probleme.

I preporucio bi ti da zamenis termalnu pastu verovatno nikad nije ni menjana.

Ocisti i te ventilatore i hladnjak vidi se na slici da je puno prasine.

Poslednja izmena:
nece ona da s greje od slabog napajanja. vidi termalne trake jesu li zdrave i nanesi tanki sloj nove paste,staru skini,pa nam javi kako se ponasa

Pa odakle ta termalna traka? To je verovatno taj prethodni vlasnik stavio.

Skini traku i stavi pastu.

Na ovoj slici za MSI Gaming 270 nema nikakve termalne trake preko GPU-a.
MSI_R9_270_Twin_Frozr_OC_Editon_33_T.jpg

Posto se clan @Umart javio u inbox pre... On mi preporucio da razdvojim i vidim sta se desava... To kvadratasto na hladnjaku je gumeno... Na samom cipu od PCB nije bilo uopste paste... Srecom imao sam neku snj pastu, sve to skinuo ocistio... I sada radi kako bi trebalo... Furmark msm da ne prelazi 80c.... Pod 100% opterecenja... Kada budem pri parama da promenim ova 2 termalna pada posto su mi delovali losi i neku krsteniju pastu... Samo ne znam koju...

Taj Umart svima pomaže nesebično na pm a čoveka nikako da unmutuju zbog nekih malih stvari. Kao da je ubio nekoga. Apelujte i vi na pm kome treba da se čovek vrati da može da šalje normalne poruke a ne samo pm.
To je onaj lik iz youtube videa Benč redakcija protiv foruma u sklapanju konfe što je izdominirao sa Erikom i 2pacom

Poslednja izmena:
Kako god, decko mi je pomogao...alal mu cufta...
A sto se tice same kartice, *** hteo sam jeftinije da prodjem, zato sam i prosao kako sam prosao. Srecom na vreme mi je skrenuta paznja i sada sve radi..

A inace i prevaren sam ocigledno, posto se lik ne javlja nikako... ali neka mu....

Nazad
Vrh Dno