Šta je novo?

msdtc.dll

• Začetnik teme Začetnik teme Duke2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Duke2

Čuven
Učlanjen(a)
13.06.2002
Poena
610
Po startovanju XP-a, startuje se i msdtc.dll. Nekad trazi internet konekciju, nekad ne. Ako zatrazi, posle nekoliko kliktanja na stay offline, msdtc.dll pukne i ne pali se vise. Kako da ga ubijem da se vise nikad u zivotu ne upali?? 🙂

Autodial

Ovo prvo nije a u textu se pominje autodial koji sam iskljucio pa videcu kad restartujem racunar da li ce da bude ziv jos uvek doticni dll. Hvala!

A ni ono drugo ne resava problem. Nisam siguran ali mislim da se msdtc.dll problem javio po intaliranju neke zakrpe za XP. Ima li jos neko slican problem? Mstdc.dll se vidi iz task manager-a ali ga nigde na hardu nema.

Moguce je da je puklo nakon neke zakrpe, al` je malo verovatno. Ja imam vecinu updateova sa ms. sajta, al nisam primetio neko gadno desavanje.

Inace, potrazih i kod sebe msdtc.dll, al` ga takodje nema. U system32 direktorijumu ima drugih 4 msdtc***.dll-ova ,kao i msdtc.exe. A takodje i msdtc folder, i jos par .log i .ini fajlova.
Mozda je samo ostecen/obrisan neki od tih fajlova, pa bi njegovo vracanje resilo stvari.

A mozda da se zesce skenira disk sa par antivirus. programa.

srecno

Nazad
Vrh Dno