Pa ok, ti mozda u profesinalne svrhe koristis razne servise pa ti je potrebno da nemas te zezancije sa natom. 🙂NAT je problem pa da mi i za džabe daju internet uslugu 😁
Koji je VLAN za internet servis, trebalo bi da se vidi u podešavanjima rutera...Ukratko : Decko sa flajera koji sam okacio gore se bas potrudio jer su imali 1500 zahteva u prvoj nedelji. Angazovano jos ekipa montera i opet ne postizavaju.Da nije tog Nikole, ocekao bih ponedeljak na mob. netu.
Elem, dobija se HG8245W5-6T. Paket 1000/500 za sada preko kabla vuce nekih 900/200 na par sajtova " meraca" net brzine. Prijavio to, pa cemo da vidimo kako ide.
Ip pocinje sa 10.231.....
Za VLAN uloguješ se na ONT pa System information pa WAN. Tu imaš VLAN/Priority kolonu,IP 10.250.... a taj VLAN ne znam ni di da potrazim .
Radiš speedtest.net test u browseru na kompu umesto lepo gospodski sa aplikacijom?Ali na oba PC i kablom i wireless nema sansi da upload predje 200 Mbps !!
Da li može neko da sazna da li će do početka sledeće godine da ponude njihove usluge i u Beogradu? Meni ističe ugovor za 7 mjeseci, 13 januara za srpsku Novu godinu.Имају дозволу за Петровац, Жабаре, Мајданпек, Златибор, Крагујевац, Ниш, Јагодину и Крушевац https://registar.ratel.rs/cyr/reg201?action=table-details&filterNaziv=&filterSediste=петровац&datumAktivniOd=&datumAktivniDo=&filterPodrucje=&vrstaMreze=&vrstaUsluge=&datumIzdavanjaOd=&datumIzdavanjaDo=&format=&operatorId=2073
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari