Šta je novo?

MS17-010

risa

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
675
Pročitao sam na netu da bi se zaštitio od nedavnih hakerskih napada da treba da instaliram update.
Taj update je MS17-010 i na microsoft sajtu sam ga tražio ali ne znam koji da skinem i instaliram za Winodws 7 SP1
Capture.JPG

Uključi autoupdate, i ostavi ga uključen. I to treba svako da uradi, jer sve što je potrebno za napad je da imaš uključen računar priključen na internet, ako nisi zakrpio.
Ne širi se putem mail-a, attachment-a i ostalih gluposti koje prenose po vestima.

Poslednja izmena:
Ne mogu jer imam narodnu verziju windows-a :)

Možeš. Ili možeš da pređeš na Win 10, koji je inače otporan na celu stvar od početka.

Poslednja izmena:
Pročitao sam na netu da bi se zaštitio od nedavnih hakerskih napada da treba da instaliram update.
Taj update je MS17-010 i na microsoft sajtu sam ga tražio ali ne znam koji da skinem i instaliram za Winodws 7 SP1
Pogledajte prilog 228913

Zakrpljeno je u martu za 7/8.1/10. Ovo je za ostale OS-ove, što se jasno može videti sa citirane slike.

Samo slobodno uzmi poslednji Simplix package za Win 7 SP1 i nemaš brige. windows update je totalno bespotreban.

Poslednja izmena od urednika:
:D
Prvo update koristiš jer hoćeš da na vreme smanjiš rizik. Drugo Win 10 svaka verzija ima dodatne sigurnosne mere ispod haube, nije bitno da li ti se sviđa ili ne. Win 7 ima one koje su ugradili do 2009. što je pre 8 godina bilo.

Patch za XP i 7micu ako već nije sam uradio "Windows Update Catalog and do a search for kb4012212"

Nazad
Vrh Dno