Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pretpostavljam da mislis na server 2003-exchange 2003...
Pa jedno je planirano da radi sa drugim....trenutno imam bas kombinaciju o kojoj govoris i mogu ti reci da sam izuzetno zadovoljan....poboljsanja su razna, preko stabilnosti, iskorisenih distribution grupa sa servera do novih stvarcica po pitanju mobile komunikacija (ovo tek provaljujem, tako da ti ne bih znao mnogo sta reci)
U svakom slucaju, preporuka!!!
Izvini, pogresno sam se izrazio, mislim na exchange 2000.
Nisam znao da je izasla verzija 2003, da li ti je to pirat ili je ms slao update partnerima, posto je mojoj firmi poslao samo server, pa zbog toga pitam?
Pa izasla je beta verzija Exchange 2003 Titanium...MS je naravno poslao partnerima u sklopu MSDN-TechNet paketa.
A sto se tice 2000 ni to nije lose, mislim da radi bez problema, ali odmah sam podigao kombinaciju 2003 tako da ne mogu nista konkretno da ti kazem
Hajd probacu pa javljam....samo ne znam kada!
Ono sto mi trenutno pada na pamet jeste compat**.inf sablon...mozda je samo stvar u sigurnosnoj nekompatibilnosti ili slicno!
Mada, ja bih prije ocekivao obratno: server 2000 i Ex 2003, ali znam da to ipak radi....samo mi je trazio SP3