Šta je novo?

Ms Office 2003 Uninstal

• Začetnik teme Začetnik teme HEJZI
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

HEJZI

Čuven
Učlanjen(a)
17.05.2006
Poena
605
Pozdrav svima!
Naime,pri samom kraju deinstalacije office 2003 prijavljuje mi se greska:"
EROR 1316: Setup cannot read from file C/WINDOWS/INSTALER/PRO11.MSI.Check your connections to the netwok or CD ROM. For other potential solutions to this problem see: C:/Program files/MS OFFICE 11/1033/setup.chm."
Ima li neko ideju kako da rijesim ovaj problem.
Unaprijed zahvalan.

Probaj da ga ponovo instaliras, pa ga onda uninstall-iraj.

Pozdrav svima!
Naime,pri samom kraju deinstalacije office 2003 prijavljuje mi se greska:"
EROR 1316: Setup cannot read from file C/WINDOWS/INSTALER/PRO11.MSI.Check your connections to the netwok or CD ROM. For other potential solutions to this problem see: C:/Program files/MS OFFICE 11/1033/setup.chm."
Ima li neko ideju kako da rijesim ovaj problem.
Unaprijed zahvalan.

Ne preostaje ti nista drugo nego:
- Format diska ili
- Instalacija Office 2k7.

To je jedan od bugova Office 2k3. Neces moci da instaliras ponovo, a ni da ga deinstaliras?

Licno iskustvo na jednoj masini end-usera.

Mogao bi da probas sledece:
1.Ako imas nekog druga koji ima isto instaliran office 2k3 da od njega uzmes ovaj fajl i da ubacis u taj installer direktorijum.A mozes i da pogledas da li slucajno postoji taj fajl na cd-u.
2.Ili da iskoristis recimo Windows Installer CleanUp utility ( http://support.microsoft.com/kb/290301 ) i da ponovo instaliras office 2k3 i da ga posle deinstaliras.Ovaj CleanUp utility je odlicna stvar i u pregrst situacijama me je spasao kada su fajlovi iz win/installer direktorijuma nedostajali, i mislim da bi isto trebalo da upali i sa Office-om 2k3.

Poslednja izmena:
Hvala svima koji su pokusali da mi pomognu,posebno The Pocetniku koji je dao pravi prijedlog.
Pozdrav!

Mogao bi da probas sledece:
1.Ako imas nekog druga koji ima isto instaliran office 2k3 da od njega uzmes ovaj fajl i da ubacis u taj installer direktorijum.A mozes i da pogledas da li slucajno postoji taj fajl na cd-u.
2.Ili da iskoristis recimo Windows Installer CleanUp utility ( http://support.microsoft.com/kb/290301 ) i da ponovo instaliras office 2k3 i da ga posle deinstaliras.Ovaj CleanUp utility je odlicna stvar i u pregrst situacijama me je spasao kada su fajlovi iz win/installer direktorijuma nedostajali, i mislim da bi isto trebalo da upali i sa Office-om 2k3.

Interesantno, nisam znao. U svakom sluvaju vredi probati.
Hvala.

Nazad
Vrh Dno