Šta je novo?

MS Natural Ergo / Logitech Wave

RexGrammer

Cenjen
Učlanjen(a)
06.07.2012
Poena
154
Jel' ima negde kod nas da se kupi jedna od ove dve tastature, pa makar i polovne?

Ili ako ima neko preporuku za tastaturu cija je glavna namena intenzivno kucanje (ili je samo udobna pri kucanju, a da je pritom i dugotrajna).

Već duže vreme nema ni jedne ni druge kod nas. Ja sam koristio i Natural Ergo 4000 i pre toga Natural Keyboard Pro, ali ništa mi nisu bile udobnije od recimo SteelSeries 6g v2 mehaničke tastature koja je napravljena kao tenk. Ima tu još par mehaničkih modela koji su skoro izašli pa se malo informiši o njima, možda ti se neki dopadne. Jedina mana je što mogu biti osetno bučnije, naravno to zavisi i od toga kako kucaš, ali su bar meni generalno vrlo udobne. Ako si baš zapeo da bude ergonomska onda ti nema pomoći osim da juriš polovnu na oglasima (da ne nabrajam gde sve, sigurno i sam znaš) ili naručuješ iz inostranstva.

Imaju nove da se uzmu na Amazon.De po ok cenama. E sad ... Posto je shipping do nas ... besmisleno skup - jedina varijanta je da imas nekog u austriji/nemackoj posto je za njih shiping fraj ... Ja planiram ovog meseca uzeti sebi natural ergo 4k - posto je moj otisao u vecna lovista posle ... 5 godina zloupotrebe :)

Nazad
Vrh Dno