cc13
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.06.2006
- Poena
- 349
Monitor je Samsung 940BW,na desktopu se vide crni pikseli ali kada npr. promenim sliku pojave se na drugom mestu i kada preko njih prevucem strelicu misa onda se ne vide,ne vide se na beloj boji,na plavoj su uglavnom crni a na ljubicastoj su zeleni ,uglavnom se pojavljuju na razlicitim delovima ekrana u zavisnosti koja je boja trenutno na ekranu,cesto i na desktopu menjaju poziciju (retko kada su na istom mestu) ima ih ukupno od 3-6 kako kad i bas smetaju.
Jesu to mrtvi ili zaglavljeni pikseli i zasto nisu uvek na istom mestu? probao sam one programe (sto brzo menjaju boje na ekranu) i nista ne pomaze...nosicu ga tamo gde je kupljen,ali me zanima jel' neko imao slicna iskustva sa setajucim pikselima? i kako prodavci (radnje) reaguju na mrtve ili zaglavljene piksele sto se tice garancije jer ne bih voleo da odem tamo i da me iznerviraju.
Jesu to mrtvi ili zaglavljeni pikseli i zasto nisu uvek na istom mestu? probao sam one programe (sto brzo menjaju boje na ekranu) i nista ne pomaze...nosicu ga tamo gde je kupljen,ali me zanima jel' neko imao slicna iskustva sa setajucim pikselima? i kako prodavci (radnje) reaguju na mrtve ili zaglavljene piksele sto se tice garancije jer ne bih voleo da odem tamo i da me iznerviraju.
Poslednja izmena: