Šta je novo?

mrtva konekcija

vizionar

Čuven
Učlanjen(a)
22.05.2002
Poena
619
Na Xp, koji sam koristio oko godinu dana, nedavno (prije skoro 20-ak dana) sam izvrsio deinstalaciju starijih i instalaciju par novijih programa (medju kojima je bio i KAV, sa v4.5, na v5).

Poslije toga sam poceo polako primjecivati neke cudne momente... kao sto je poruka o smsse.exe pri svakom bootanju sistema... Ali, kliknem na OK i dobro.

To me ne nervira toliko. Ali me nervira mrtva kokekcija. To se pocelo tek prije neki dan desavati. Prvi put kad se konektujem, sve radi ok. Ali kad se diskonektujem, i onda probam ponovo da se konektujem, nema sanse da ista odradim na internetu. Vezu dobijem, nekad iz prve, nekad iz druge-trece (jer se pojavi neka greska, ne zapisah je) ail nista nece da radi na internetu. Pokusavao sam iskljucivati sve rezidentne programe ali dzabe, problem ostaje. Znaci, mogu se konektovati samo jednom, a onda ako hocu opet, moram restartovati racunar!? Tako je za svakog usera.

Znate li sta moze biti posredi?

probaj da u kaspersky antivirusu (pretpostavljam da je verzija 5.0.227) iskljucis "protection against network attacks".
settings / configure realtime protection / troubleshooting

Meni to sa je normalna pojava, do sada nisam nasao resenje za tu "mrtvu konekciju"

Ne radi ni to sa iskljucenjem opcije u KAV.

Nazad
Vrh Dno