Šta je novo?

Mrtav piksel na novom laptopu

H4L1.PNG

Zapažen
Učlanjen(a)
07.05.2024
Poena
2
Hej ekipa, danas sam kupio lenovo legion 5 i primijetio sam kako mi se cini mrtav ili zaglavljen pixel koji se vidi iskljucivo na crnoj boji a koji svijetli kao plava mala tackica, na plavoj je kako sam vidio bijel a na crvenoj i zelenoj se skoro i ne vidi. Da li da ga saljem na reklamaciju?IMG_5639.jpeg
U pitanju je Lenovo Legion 5 2024, i7 14650 HX, RTX 4060, 32 GB RAM… ekran 165 hz

Prilozi

• IMG_5640.jpeg
    IMG_5640.jpeg
    97.1 KB · Pregleda: 18
Poslednja izmena:
Au, to je onda katastrofica hahahahah. Bukvalno ne mogu ni u trgovinu otic traziti da mi zamijene za nov uredjaj ako je to tako jer realno oni ce uci u minus ako lenovo ne dopusti povrat. S tim da na slici laptopa kod prodavnice bila je fotka sa RGB tastaturom a meni je stigle samo bijela pa razmisljam da li da se pozovem na to pa ga zamijenim

Ako si kupio online imas pravo i da odustanes od kupovine, bez da navodis razlog, u roku od 14 dana.

Ako imas mogucnosti, vracaj ili menjaj za drugo, u suprotnom si baksuz, prihvatis to i ides dalje.

Sramota! Nikad ne znaš šta će ti zapasti, kupovao najjeftiniji ili high end laptop... Sve te korporacije i kompanije su postale pravi predatori koji besomučno pljačkaju narod, a o dlierima je besmisleno trošiti reči.
Ja sam pre nekoliko godina odlučio da nikada više u životu neću kupiti nov laptop. Oni koji su iole korektnog kvaliteta koštaju boga oca, a opet taj kvalitet nije ni blizu laptop računarima od pre 10 godina. Dobiješ jak hardver i kantu od recikliranih materijala, koja se raspadne posle par godina. Čitam za taj Legion, žale se na kvalitet izrade i slab sistem hlađenja.
Za ozbiljan posao samo desktop.

Sramota! Nikad ne znaš šta će ti zapasti, kupovao najjeftiniji ili high end laptop... Sve te korporacije i kompanije su postale pravi predatori koji besomučno pljačkaju narod, a o dlierima je besmisleno trošiti reči.
Ja sam pre nekoliko godina odlučio da nikada više u životu neću kupiti nov laptop. Oni koji su iole korektnog kvaliteta koštaju boga oca, a opet taj kvalitet nije ni blizu laptop računarima od pre 10 godina. Dobiješ jak hardver i kantu od recikliranih materijala, koja se raspadne posle par godina. Čitam za taj Legion, žale se na kvalitet izrade i slab sistem hlađenja.
Za ozbiljan posao samo desktop.
Da, sve je češće da novi laptopovi imaju falinku, zato samo uzimam polovan koji je skroz ispravan, mrtvi pikseli su bas čest problem a 1 komad neće niko prihvatiti

Ako nije strasan taj jedan piksel,pre bi birao novi laptop sa novijim procesorom i chipsetom ,neko generaciju i vise stariji.

Nazad
Vrh Dno