Imam ja vec ruter nego sam mislio da nevodim tri kabla vec jedan pa da uz pomoc radelnika odvajam za svaki racunar.Ne postoji razdelnik kao pasivna komponenta slicna telefonskim i tv razdelnicima vec moras kupiti switch, npr ovaj je jeftin a odradice posao. Obrati paznju da switch-evi koristi eksterno napajanje pa mu moras obezbediti uticno mesto u blizini.
Pa taj 'razdelnik' ti je switch. U njega ubodeš taj kabl iz rutera, i još tri kabla koji ti idu ka računarima. Gde god hoćeš da račvaš staviš jedan switch.Imam ja vec ruter nego sam mislio da nevodim tri kabla vec jedan pa da uz pomoc radelnika odvajam za svaki racunar.
Imam ja vec ruter nego sam mislio da nevodim tri kabla vec jedan pa da uz pomoc radelnika odvajam za svaki racunar.
Pa jel čitaš ti šta ti se piše?Primarno mi je bilo da ne vucem tri posebna kabla od rutera do svakog pc ali izgleda da je to jedino resenje u ovoj situaciji.Inace u pitanju je kablovski modem i ruter Tplink WR340G.
Pa nisu ograničenog protoka. Protok je 100 mbit, znači isti kao da kompove spajaš direktno sa ruterom pošto ti ruter sigurno nema gigabitne portove. E sad, ako baš hoćeš brzo onda ćeš u tom tvom setup-u morati da instaliraš 2 gigabitna switch-a. Jedan posle rutera i na njega spajaš PC1 i kabl koji ide do drugog switch-a, pa sa njega onda kablovi na PC2 i PC3. Ali najjeftiniji gigabitni switch je oko 25 EUR pa ti vidi da li ti se isplati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari