Šta je novo?

Mrezna karta

Nikoladino

Cenjen
Učlanjen(a)
17.03.2014
Poena
169
Moja oprema  
CPU & Cooler
Arctic freezer 36, Ryzen 9600X
Matična ploča
Asus Tuf B850-E Wifi
RAM
32 gig Kingston cl30 6000mhz
GPU
RX 9070XT Saphire Nitro +
Storage
1 tb Samsung nvme, 1 tb HDD, 125gig ssd Kingston
PSU
Asus Tuf 850w 3.1v
Kućište
Cooler Master Masterbox MB511 RGB
Monitor
32 inch Philips FullHD
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li ce internet da radi ako kupim mreznu kartu za pci slot? Pitam jer kupio bih za comp na kome je vrlo verovtatno otisla integrisana mrezna karta , ta integrisana se povezuje na internet ali ni jedan browser ne otvara stranicu kako treba pokazuje neke greske pri otvaranju (inace komp ima now win 7 bez ikakvih programa znaci clean instal ).

Jel si instalirao drajvere za internet? :D

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Da, sve sam uradio po protokolu. Comp pokazuje da se povezao ima net ali kada otvorim bilo koji browser stranice su uglavnom polovicne ili se jednostavno ne otvore . Internet veza mi je super (znam jer pisem sa glavnog comp-a ).

Moguce da si los drajver ubacio, kod druga smo jednom ubacili neki neodgovarajuci drajver za net i brzina je bila par kB/s.

Jel si sa sajta maticne skinuo drajver ili sa diska?

Probaj oba.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Nope nisam los driver skinuo / ubacio . Instalirao sam prvo sa diska pa kada sam ga proverio i nije radio skinuo sam sa njihovog sajta i posle toga i dalje nije radio. Iskreno nemam pojma koji mu je djavo nadam se da nadjem negde mreznu karticu pa da sa njome probam i vidim jedino to mi ostalo . Comp je inace mator i zreo za penziju ali ova copina od druga nece da da novac za drugi i maltretira me da mu sredim to .

Meni Server 2016 jednostavno netće da prepozna Intelovu mrežnu tako da sam i ja kupio pci-e mrežnu ali sa Realtek čipom i sve radisavršeno.

Videcu da nadjem od nekog da probam neku pci-e kartu , mada svi moji koriste one wirelles tako da cu da vidim kako se tada ponasa .

Vrh Dno