Šta je novo?

Mreza na Netgear WNR2000 v2 i DDWRT

FTN

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2005
Poena
620
Pozdrav,

posedujem Netgear WNR2000 v2 sa poslednjom verzijom DDwrt softvera koju sam dobio uz njega.

Na ruter je nakaceno oko 7 racunara i 2-3 smartfona i sve je radilo ok do poslednjih dana kada par racunara ili cesto svi jednostavno imaju "zagusenja", stranice se ucitavaju sporo, nekada i speedtest ima problema da napravi merenje na kome uglavnom rezultati budu dosta losiji od ovih 8 mbit/s koje imamo ili bukvalno ne moze da odradi merenja.

Zanima me zasto npr na mom androidu taj internet radi besprekorno i zasto speedtest non stop dobija punu brzinu? Da li postoje neka tajna podesavanja u DDwrt ili slicno?

mozda neko u komsiluku emituje na istom kanalu 6. je najzaguseniji promeni kanal sa auto na neki koji nije opterecen kanal 2 ili 11 drugo android ti je N standard a racunari mozda G probaj i tu da kombinujes auto G,N taj koj ti je prodao ruter bolje da je ostavio originalni firmver sta ce tebi za kancelariju DD WRT

mozda neko u komsiluku emituje na istom kanalu 6. je najzaguseniji promeni kanal sa auto na neki koji nije opterecen kanal 2 ili 11 drugo android ti je N standard a racunari mozda G probaj i tu da kombinujes auto G,N taj koj ti je prodao ruter bolje da je ostavio originalni firmver sta ce tebi za kancelariju DD WRT

1. Stavio sam kanale na auto, vidim da ga trenutno emituje na kanalu 1.
2. Moj laptop je npr. N standard i radi zagusenje, takodje kombinujem na auto.
3. Ja sam laik, on mi je prodao sa ovim i rekao da je ovo bolja varijanta...

Nazad
Vrh Dno