Šta je novo?

mpx200 ili mpx220

marinko98

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2005
Poena
875
Nameravam da kupim motorolu serije MPX, zanimaju me iskustva u vezi oba modela i 200 i 220 koji je pouzdaniji i sa manje bagova ako ih uopste ima, napominjem da me kamera uopste ne interesuje, samo pouzdanost u radu, trajanje baterije i kvalitet izrade.

Bolje idi na mpx220,nisam ga imao al' sam citao o njemu i vecina kaze da je ok tel.
mpx 200 sam imao.na pocetku bio je odlican,ali kasnije je poceo strasno da baguje sto sam na kratko resio prelaskom na wm2003,ali ponavljam na kratko,baterija strasno kratko traje,ima nepraktican 2.5mm ulaz za sluske,i imao sam problema sa mrezom...

Marinko motorola mpx200 je stari telefon. Uveliko je prevazidjen.
Ukoliko te manjak novca tera na tu kategoriju moje je mishljenje da sachekash dok dodjesh do nekog ozbiljnijeg fonda i tad kupi ono shto zelish.

to3a je napisao(la):
Marinko motorola mpx200 je stari telefon. Uveliko je prevazidjen.
Ukoliko te manjak novca tera na tu kategoriju moje je mishljenje da sachekash dok dodjesh do nekog ozbiljnijeg fonda i tad kupi ono shto zelish.

U pravu si, odlucio sam se za Qtek 8310, jedina mana mu je cena(478evra sa pdv), ali probacu na kredit na 24 meseca da ga uzmem, uteha mi je sto je to legalan telefon, sa ful opremom i garancijom od 1god.

marinko98 je napisao(la):
U pravu si, odlucio sam se za Qtek 8310, jedina mana mu je cena(478evra sa pdv), ali probacu na kredit na 24 meseca da ga uzmem, uteha mi je sto je to legalan telefon, sa ful opremom i garancijom od 1god.

Odlican tel nema sta.... :smoke:

Vrh Dno