Šta je novo?

MPX200 flash problem

zeljkoBU

Slavan
Učlanjen(a)
16.11.2003
Poena
316
imam MPX200 i na njemu do jutros drzao WM2003. Medjutim jutros krenuo da instaliram WM05 (na 3 ROM-a),prikljucio fon na usb,bla bla bla,instalirao prvi rom,odradio master reset,instalirao drugi rom i nakon toga telefon se ponasa kao mrtav...ne reaguje ni na paljenje ni na konekciju sa racunarom,cak nema indikacija kad se prikljuci na punjac.Baterija je puna,tako da nije do toga...

any help?

Poslednja izmena:
jel to wm 05 sa rom-om iz 3 dela?

Desavalo se to kod pojedinaca, izvadi bateriju na par minuta sa fona pa je vrati.

da,rom iz 3 dela
bio tel bez baterije 20-ak min i proradilo.
Hvala!

Ljudi upomoc flesovao sam mpx 200 na wm2005, rom 1 pa rom 2 i sad nece nista da funcionise vadio sam bateriju na 20 min i nista pomagaje molim vas!!!!!!!

Ljudi upomoc flesovao sam mpx 200 na wm2005, rom 1 pa rom 2 i sad nece nista da funcionise vadio sam bateriju na 20 min i nista pomagaje molim vas!!!!!!!

Si ti dobro procitao uputstvo?
Nisi, jer da jesi sve bi radilo kako treba.

Meni takođe wm5 nije hteo da prođe, verovatno je caka u SD kartici. Mani se ćorava posla i uflešuj opet wm2k3. Od wm5 vajde nemaš na tom aparatu, samo probleme. Ako ti nije ostalo snage na bateriji, napuni je u nečijem drugom aparatu i sprži 2003rjku, pošto je ona najbolje rešenje za MPx200.

Dodji do mene na posao, pa cu da ti sredim..

nidzo, ti si 'teo da instalrias WM5-icu na Mpx200 iako sam ja dovoljno sitestirao da ti kazem da nema vajde od toga?
sad se setih da si pokusavao al' ti nije islo, bese zbog onog wizarda?

Ne, nego zbog SD kartice. Sve tri koje imam nisu htele da sarađuju. U međuvremenu sam iskulirao glavu, pratio šta se dešava sa WM5 i zaključio da ni ne pokušavam da se zezam sa tim, pošto od WM5 nema ništa na aparatu koji ne može da iskoristi nijednu njegovu prednost.

Najsrećnije rešenje za njega je WM2k3 i nema razloga za komplikovanje sopstvenog života.

ma koja zabava..nema tu zabave
kad se setim one bussy ikonice...

Kolega ima MPx200 WM5 i do skora je bio vrlo zadovoljan, ali u zadnje vreme su počela neka brljavljenja, pa ćemo da probamo wm3 i da vidimo dali je do softvera ili do hardvera

Nazad
Vrh Dno