Šta je novo?

Mpx200 - backup podataka

Učlanjen(a)
02.03.2005
Poena
650
pošto je telefon u zadnje vreme počeo da mi jede bateriju preterano, zanima me koji bih softver mogao da iskoristim da izvučem sve podatke sa njega pre hard reseta?

do sada sam koristio Jeyo Mobile Companion da izvučem podatke o kontaktima, ali problem je što on ne vidi (i ne vadi) adrese, rođendane, druge podatke, koje bih izgubio prilikom reseta.

šta bih mogao da iskoristim da sačuvam i ove podatke?

:wave:

Ne znam što koristiš kaubojske programe umesto onih za koje je namenjen - MS Outlook. Čak si legalnu kopiju pomenutog programa dobio i uz aparat kad si ga kupio. Posebno što nije vezan za tvoj aparat konkretno, tako da možeš da menjaš aparate kako hoćeš i koliko hoćeš, i na svima ćeš imati svoje kontakte, jer se svaki aktuealn aparat bez većih problema sinhronizuje sa Outlookom.

Moraću opet da dignem ovu temu - naime Microsoft Outlook koji sam dobio na CD-u uz telefon radi extra, sinhronizacija je keva (konačno me fon podseća i na rođendane, što nije pre radio), ali imam jedan drugi problem, koji je možda i za neki drugi podforum: u naletu hipe-a, namestio sam ga da mi Outlook služi i za poštu, samo što to on krajnje traljavo radi - treba mu večnost da proveri poštu, a ponekad i prijavi greške. i neće da šalje poštu sa Gmail accounta. Tu se ja iznerviram, startujem Outlook Express i za čas posla on odradi sve bez nimalo problema. Da napomenem da su isto podešeni parametri (serveri, portovi...) Ima li neko ideju šta je ovom čudu?

Vrh Dno