Šta je novo?

Mpx 220 i java problem

Ribo

Slavan
Učlanjen(a)
21.09.2004
Poena
319
Instalirao sam Mitac Java Virtual Machine ali ne mogu se instalirati java igrice i aplikacije. Kad kliknem na jar-u instalacija traje vecno i ne zavrsava i kad pritisnem launch midlet pise mi Enter Url a ne znam sta da pisem tamo.

Nema veze nasao resenje, kome zanima bilo je u pitanju ovaj emulator. Stavio sam JavaSp i sad je sve ok

Ne razumem se u javu ali sam imao mpx220 :) Kad skines .jar s neta(wap-a)telefon pokrece instalaciju koja se u vecini slucajeva ispravno zavrsava ali vecina aplikacija ne radi.Kad prebacis .jar u fon kaze :unknown file format.Sad,nisam se ja nesto mnogo *****avao sa javom ,ali definitivno je podrska za javu losa...

Sa ovim JavaSp koji sam slucajno nasao, rade svi jar-ovi koji sam do sad probao. Mitac virtual i onaj DeltaMidip2 su imali veliki problem.

kako pokreces/instaliras java aplikacije sa ovim emulatorom?
meni nikako ne uspeva.

Ni meni, ali sa onim ugrađenim nisam nikad imao problema, samo ga usmerim na stranicu iz browsera gde je na webu .JAR fajl i instalira se. Može i preko IIS ili Apache servera na lokalnoj mašini, nakon što se uspostavi blutut ili usb veza. :)

Uspeo sam ali ne radi opera mini, ja sam hteo da pokreme operu mini preko ovog emulatora jer preko ugradjenog radi super samo me nervira nacin na koji biras izmedju mali i velikih slova i narocito ako treba da brisem slova.
Probacu neki drugi emulator

Poslednja izmena:
Isti problem i mene muči. :) Ako nađeš rešenje, javi. Još kad bi podržavala našu kodnu stranu u mini fontu, surfanje bi postalo pravo uživanje.

Nazad
Vrh Dno