Šta je novo?

Mpx 200064 Mondo

sax-ue

Slavan
Učlanjen(a)
27.04.2004
Poena
309
da li je neko nasao resenje kako otici na mondo? kada pokusam da odem prijavi da je servis samo za korisnike 064 mreze (kojoj naravno pripadam).

biće da si nešto loše setovao... da nije eksterni proxy u pitanju? Ili surfaš preko active sync-a? To ti onda sigurno neće raditi, mora preko GPRS-a.

I ja sam pokusavao razne kombinacije sa mpx200/220 i nijedna mi nije urodila plodom :) .Ne znam u cemu je fora...
@Nidza Daj napisi setovanja za proxy,kod mene su 172.17.88.198:9201 i nece da otvara mondo_Ovi iz telekoma isto ne znaju zasto(pokusavali i nista...)

isto ti je kao kod mene... a ostale stranice rade?

EDIT: ne radi ni meni, ranije je radilo, a ništa nisam dirao. Garantovano je neki problem kod njih, ja se ne bih potresao. BTW, šta ima pametno na tom mondu? Ja to i ne koristim...

Poslednja izmena:
nidza je napisao(la):
isto ti je kao kod mene... a ostale stranice rade?
BTW, šta ima pametno na tom mondu? Ja to i ne koristim...
"Blizu mene" opasna fora kad ti zatreba nesto.

Jel resio neko problem sa Mondo-m ?
Da li je neko imao problem sa sinhroniyacijom Outlook-a ? Sve osim Inbox-a se lepo sinhronizuje, ali Inbox nikako.

baneks je napisao(la):
Jel resio neko problem sa Mondo-m ?
Da li je neko imao problem sa sinhroniyacijom Outlook-a ? Sve osim Inbox-a se lepo sinhronizuje, ali Inbox nikako.

Uopšte nema potrebe da ostavljaš po jednu te istu poruku u svakom od threadova, posebno što nema veze sa temom istog.

Ne, zaista nema potrebe da ostavljam pitanje o Motoroli MPX200 u thread-u koji se bavi Motorolom MPX200. Zaista inteligentno. Verovatno je po tebi bolje otvarati hiljade novih thread-ova i tako zagusivati ovaj forum sto pojedinci stalno rade a medju njima izgleda i ti a u zelji da sakupis neke "poene" ili broj svojih odgovora. Ja sam postavio pitanje a ti ako ne znas odgovor, ti preskci i idi dalje.

ovi u telekomu ne znaju da ga nemeste...
pre neki dan sam skoro 2 sata proveo u korisnickom servisu da bi mi na kraju rekli da ne mogu da nameste...
bice da je do roma koji se koristi... ja koristim supermoto2...
a ostali???

a sto se inboxa tice, za sms skini jeyo mobile extender....
ostalo ce ti se samo kasti ...

Ja sam imao isti problem ali sa 6680 iako sam lepo narucio podesavanja preko 770 broja i dok nisam isao peske po uputstvu sa sajta i namestio sve po tom uputstvu nije mi proradilo!Mozda ce nekom ovo biti od pomoci iako nije isti aparat u pitanju!
Pozdrav ,)

Mondo pokusavam danima sa svim mogucim podesavanjima ali nece i nije do verzije probao sam sa 2002 dve verzije , supermot i mpxland al svi se isto ponasaju jednostavno mondo ne provaljuje da smo na 064 mrezi.

Da ne otvaram novu temu zanima me da li pdesavanja sa sajta za promonte 069 valjaju i da li mi jos nesto treba. Da li je neko probao gprs preko mpx-a na njigovoj mrezi.
a podesavanja su :

Generalni parametri za Promonte GPRS servis su:

- Profil = ProGPRS
- APN = gprs.promonte.com
- Username = gprs
- Password = gprs
- IP Address (WAP) = 192.168.246.005
- Home Page (WAP) = http://pmi.promonte.com

baneks je napisao(la):
i ti a u zelji da sakupis neke "poene" ili broj svojih odgovora.

Pa dobro, ako se ostali slažu da paste-uješ isto pitanje u svakom threadu u kome se na bilo koji način spomene MPx200, onda je to u redu i sa mnom.

boggyman je napisao(la):
a sto se inboxa tice, za sms skini jeyo mobile extender....
ostalo ce ti se samo kasti ...
HVALA !
Reseno. Jeyo to radi odlicno. A toliko muke, citanja Help-a, Bilijevih i Motorolinih FAQ i nigde da pomenu da Microsoft Outlook to ne moze sam da radi. Strasno.
A od Mondo-a kako stvari stoje, do daljnjeg nista. Kod mene je "bpLondonenglish2003" verzija rom-a i takodje nece. A nije htelo ni na verziji 2002 Super Moto koju sam dobio uz telefon.

Poslednja izmena:
Vrh Dno