Šta je novo?

MPx 200 spanski :D

sax-ue

Slavan
Učlanjen(a)
27.04.2004
Poena
309
Uzeo sam MPx 200 medjutim nisam je probao odma vec tek kuci i iznenadim se sve na spanskom i nabadanjem na slepo nekkao dodjem do engleskog medjutim nije hteo da prebaci ubacim disk koji sam dobio uz nju i na njemu sve na spanskom i posle sat vremana tumbanja i neuspeha iskljucim i ukljucim fon i odjednom sve na engleskom medjutim softver na kompu jos uvek na spanskom :( da neko nema neki link za DL normalnog softvera na engleskom koji se dobija uz MPx 200 :)

off:
cime rekompresovati divix i rotirati ga radi vece iskoriscenosti ekrana ?

Poslednja izmena:
Jos par pitanja :D Ima li neki player koji moze da ucitava subtitle-ove ?
I sta oznacava slovo "G" na oba displeja ?

Što se tiče slova "G" ono označava GPRS

odnosno da ti je omogucen gprs - nemoj da te to tripuje.

programcic sa http://divx.ppccool.com/ sam ja koristio za mpx (bar mislim da sam njega koristio) i imas da izaberes prevod pre nego sto ti rekompresuje film. e onda ga lepo zalepi u divx-u i to je to.

^ nema u ovom Pocket DivX Encoder-u opcija za biranje subtitla

ja koristim virtual dub, subvob plugin koji nalepi titl na film, i divx encoder 5.21... Sve to izgleda vrlo vrlo dobro. :) 64kbit zvuk, stereo, sasvim dovoljno za film, i 25 frejmova u sekundi.

Pocked DivX Encoder je imao mnogo ružnih momenata, tj. vrlo često film neće da radi, inače je program sjajno zamišljen. Sa Dub-om nema tih problema, lepo isečeš sliku kako ti odgovara, razvučeš, podesiš, ko bog! :)

sax-ue je napisao(la):
^ nema u ovom Pocket DivX Encoder-u opcija za biranje subtitla

ima u beta verziji, ali je brljala samo tako... i postu iznad imaš moj predlog za pakovanje filmova za mob. Budu od 150-180Mb, i to izgleda stvarno sjajno, a i zvuči! :)

ali stvarno ljudi, kako možete da gledate film u 208 x 176? Ajde neki spot, zayebanciju, ali ja u toj rezoluciji ne mogu da se uživim ni u šta... Kad budu 320 x 240, ok, ali ova rezolucija je mala...

Stvar ukusa.. Meni savrseno odgovara i sa titlom.. A i zvuk je dobar. Jako lep nacin da ne izgubis vreme provedeno u busu

byMaX je napisao(la):
ali stvarno ljudi, kako možete da gledate film u 208 x 176? Ajde neki spot, zayebanciju, ali ja u toj rezoluciji ne mogu da se uživim ni u šta... Kad budu 320 x 240, ok, ali ova rezolucija je mala...

'sam bio u pravu kad sam rek'o da je WM bolji od Symbiana?

Veruj mi da su filmovi potpuno upotrebljivi, iako imaju u proseku 120-130 linija... Kakvih crnih 176 :D, ti si skroz zaboravio kako izgleda sinemaskop. ;)

DivX na kompu je ekstra ako ima oko 300 linija, ovo je oko polovine tih linija na mnogo mnogo manjem ekranu. Računicu izvedi sam, ali je više nego upotreljivo. Sa 240 linija ima da bude čak i pravo uživanje gledati ih! ;) Besmisleno je da kući gledaš, mada se i meni to desilo, jednostavno se zaneseš i skroz zaboraviš da buljiš u "ovolicki" ekračić.

Značajnije je da mnogo ne unakaziš zvuk ako "gledaš" sa slušalicama, a ne preko spikerfona.

Jos jedno pitanje :D
Kako ukljuciti u isto vreme i zvono i vibraciju video sam da se pominje neki program za to al ne mogu da nadjem sad.

nije valjda da nema u WM 2002?!?!? U WM 2003 ima opcija... Mnogo prednosti ima WM 2003, uopšte ne vidim ijedan razlog za držanje 2002 na aparatu. Višestruko će da poboljša udobnost i funkcionalnost.

byMaX je napisao(la):
i meni ovo nikako nije jasno... mislim, ti ekrani na telefonim su (imho) dovoljni samo za SMS... W@P, Internet ili filmovi? Nekako mi je smor na tako maleckim ekranima...

sax-ue je napisao(la):
Jos jedno pitanje :D
Kako ukljuciti u isto vreme i zvono i vibraciju video sam da se pominje neki program za to al ne mogu da nadjem sad.
Ma ne treba ti nikakav program, samo u okviru profiles nadjes Ring type i podesis na Vibrate and ring :)

Evo vam konfiguracioni file za vdub. Samo ga ucitate u vdub i podesite kompresiju na 200kbps i uzivate

ZoNi je napisao(la):
i meni ovo nikako nije jasno... mislim, ti ekrani na telefonim su (imho) dovoljni samo za SMS... W@P, Internet ili filmovi? Nekako mi je smor na tako maleckim ekranima...

da si nekad video, iznenadio bi se... :)

Evo sad nisam ni primetio da neje uploadovao zbog lose extenzije.

Preimenujte file u .vcf

Prilozi

• Copy of MPx200 v1.txt
    1.3 KB · Pregleda: 49
Nazad
Vrh Dno