Šta je novo?

MPman tableti u Metrou

djurkash

Slavan
Učlanjen(a)
23.09.2009
Poena
465
Sad listam metro katalog, i pored rezistivnih archosa i ipad2, snimio sam neke mpman tablete, jedan sa 8incha i drugi od 10...

Ne ulivaju neko poverenje, ali opet, mozda ih neko isprobao, inace pakuju ih sa 2.3 androidom, cortex A8 procesorom (boga pitaj koji), 512MB RAM-a, 4GB interne, wifi (bez gps, 3g, a mozda i bez bluetootha), kapacitativni multitouch ekrani...

Cene: 16.200 za 8 , i 21.500 za 10incha...

SGS II powered by Lite'ning 6.1

Poslednja izmena:
ovaj od 8" ima rezistivni ekran što se po netu može videti, jako loših uglova vidljivosti a inače oba dolaze sa 2.2.1 Froyom, naravno kao i kod NetCat-a 1 froyo, tako i kod ovih "uskoro" stiže i ginger ali malo sutra.

evo teme koju sam otvorio za arnova g2 modele. 165€ za capacitive, ginger, 512rama i puno bolji ekran - varijanta tog Archosa 70 sa duplo više rama i boljim ekranom (i gingerom). meni je to bolji izbor i od wayteqa pošto je ipak bolji brend

p.s. ja sam gledao mpman mp824, on je rezistivni a ovaj u metrou je ipak capacitive mp827 izvinjavam se moja greška, jedino što su oba i dalje froyo modeli osim ako im ovi u metrou ubacuju neki ginger :D

Poslednja izmena:
Na nekom sajtu (mislim da je nemacki) sam video da pise Android 2.3. Ne znam sta je istina.

Sigurno je 2.3, Vlada malo preteruje:D

ma ja samo prenosim odavde http://mpmaneurope.com/en/products/internet-tablets-14/internet-tablet-mp827-181/ ja da sam mpmanovac sigurno bih na zvanični sajt odmah stavio da ima GB, dok ovaj model ima GB ali ga nema kod nas http://mpmaneurope.com/en/products/internet-tablets-14/internet-tablet-mp726-203/

http://www.ricardo.ch/kaufen/handy-festnetz-funk/sonstige-handys-und-zubehoer/sonstiges/mpman-mp-1027-10-zoll-internet-tablet-8gbandroid-23/v/an655479204/
Ipak je svajcarski sajt. A na zvanicnom stvarno pise 2.2 Android.
Nego, gde je ta ponuda u Metrou? U ovom katalogu na njihovom sajtu ovaj tablet ne postoji (samo IPad 2 i Archos).

Nemam skener pri ruci, pa moram ovako:
d4c8ce48-47ca-42ef.jpg

Nemam skener pri ruci, pa moram ovako:
d4c8ce48-47ca-42ef.jpg

Zahvaljujem. Ovaj od 10" pa i ovaj od 8" mi deluje kao dobra kupovina. Jedini vazan podatak koji nedostaje je trajanje baterije. Negde pise da je 4,5 sata prilikom gledanja filmova ali to ipak treba proveriti u praksi.

Danas su stigli MPMAN u Munze Metro,teta za pultom veli da ne mogu da se probaju(da se otvara kutija) ali ako smo zainteresovani mozemo da odemo u servis da nam oni prezentuju tablet\e...Rekoh joj da nismo 'teli da 'vatamo s'masni prsti nego samo da se slikamo sa tabletom za uspomenu ;)
Nisam siguran ali mislim da dolaze sa 8gb-MAX 32gb i da nemaju BT.

Ako neko pazari MPmancic ili Arnova tablet neka casti devojcicu cokoladom a ortake vopijem il' da to objedini u rostilj a nama neka priredi neki lep opis.

update iz NS metroa, otišao jutros da pazarim famoznu Flip Mino HD kameru za 1615din kako piše u katalogu međutim u pitanju je štamparska greška i kamerica košta 10618 :D. po kvalitetu snimka realnija je ona niža cena al ajd ***. Video sam i MPmanove i na kutiji je jasno istaknuto Froyo 2.2, naravno nema otvaranja i čačkanja. Jedino je bio archos 7o Internet tablet otvoren (jako lepo izgleda) i košta 16500 što opet naspram arnove 7 g2 nije dobra kupovina uopšte.

False advertising! Ajd da ih tuzimo...

oni bi ti rekli da je i to štamparska greška kao i cena za onu Flip kamericu, btw riba mi reče da ima još par stvari koje su zahebali ali su sve istakli na ulazu, a ja naravno nisam ni gledao. al dobro bar sam se provozao na bajsu nekih 7-8 km :D od veternika do metroa

takođe čudna stvar za Metro, imaju gomilu iPad dvojki 3g varijante. sigurno petnaestak, nisam toliko komada na jednom mestu video nikad :D

Poslednja izmena:
Hehe, mora da se dobro prodaju:D
Uf, sto mi drago...

nadam se da nije greska za logitech tastaturu, mada smrdi, 600 din kod njih, ovako nema ispod 1700
sorry za off :)

najbolje ih nazovi, kažem nisam gledao uopšte na ulazu šta su sve zeznuli. stvarno su im cene nekako predobre :D

Ovi tableti su izgleda kopija tableta Coby Kyros.

http://reviews.cnet.com/tablets/coby-kyros/4505-3126_7-34633811-2.html?tag=rvwBody

Ovde ga bas napljuvase po svim parametrima.

P.S. Istina, izgleda da je u pitanju onaj 824 model sa rezistivnim ekranom. E sad, kakav je 827 to je zanimljivo pitanje.

Ispravka: Na svim sajtovima pise da je android 2.3 u pitanju za model 827. Pise i da je baterija 4500mAh dok za model 824 pise da je 2200mAh. Zato u prethodnom tekstu govore da taj Coby Kyros ima ocajno trajanje baterije.

Poslednja izmena:
Vrh Dno