Šta je novo?

mp4 plejer nece da pusta video-e :/

monstrum

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2003
Poena
665
Heh, u pitanju je mpman-ov model mp4 plejera...
Na sebi ima preview video, format .mtv dimenzija 128x128

Pokusavao sam ubaciti tog formata razne video fajlove, konvertovati, nista...
Unknown file format je sve sto dobijem kada pokusam pokrenuti preko plejera...

Pokusao sam i u amv format, jos gore, uopste ne vidi fajl na plejeru...
Ne znam sta da radim, poludjecu, cijeli dan se borim sa ovim!
Ima li neko prijedlog?
Da vratim smece i uzmem neki dobar plejer mp3?
Kakva je uospte prednost mp4 plejera?

Jesi li dobio program za konvertovanje audio/video fajlova uz plejer? Ako jesi probaj sa njim da konvertuješ video fajlove. Takođe, recimo u Gom-u, vidi parametre za video i audio format tog video sadržaja koji si dobio uz plejer, pa namesti te parametre u programu za konvertovanje.
Prednosti su ti što možeš da gledaš slike, klipove, igraš igrice i čitaš txt fajlove. Mada znajući kakvog su kvaliteta baterije u ovim jeftinim plejerima, nećeš se nagledati ovih prednosti. Govorim iz ličnog iskustva, jer imam mp4 plejer i mogu ti reći da sve što koristi displej puno, puno i troši struju.

:wave:

Poslednja izmena:
Eventualno da probaš sa nekim konvertorom sa linka : http://mympxplayer.org/mp3-player-utilities-dc44.html

BTW, kineski plejeri su pravljeni po principu: ako radi - dobro je, koliko god istraje - dovoljno je :d
Što se tiče mp3 vs mp4 vs mp5 vs ... to je sve stvar ličnog izbora. Npr. ja imam mp4 plejer (Sansu e200), ali je ne koristim za video/slike. Međutim, pretraga fajlova, pravljenje plejlisti i sl. je mnogo udobnije nego na nekom mp3 plejeru sa monohromatskim ekranom ili šta im već ugrade.

Nazad
Vrh Dno