Šta je novo?

MP4 Player sa izmenjivom baterijom?

-Marko-

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2005
Poena
350
Znam da se palyer-i ove vrste vecinski se prave sa integrisanom baterijom ali me zanima da li postoje kod nas da se kupe mp4 player-i u koji staju AAA baterije ili da postoji mogucnost da se baterija zameni kao na mobilnom telefonu?

Hvala:)

Hvala,deluje zanimljivo..

Video sam na temi blueberry redcatII da baterija traje za muziku oko 8 a video oko 3 sata a na njihovom sajtu pise 20 sati muzike i 8 sati video sadrzaja.
Ako je tacna informacija sa sajta da traje toliko onda mi i zamenjiva baterija i nije toliko potrebna ali ako je tacna informacija iz teme onda ostajem pri potrazi za AAA mp4 player-ima iako ne verujem da cu ih naci pa mi preostaje ova opcija.
2 pitanja.
Da li neko moze da potvrdi za bateriju za redcatII?
Baterije iz koje nokije idu u ovaj player?

Hvala jos jednom

Za redcat2 je tacno ono sto pise u temi.

@peja
Hvala ti opet..

Što se tiče vremena trajanja baterije:
proizvođači, da bi dobili što bolje rezultate, pri merenju najčešće koriste muziku najgoreg mogućeg bitrejta (valjda 32 kbps), najmanje kompresije... i ne diraju plejer tokom reprodukcije tako da se ekran uopšte ne pali pa ne troši ni bateriju.
Prosečna upotreba je nešto sasvim drugo, verovatno ćeš koristiti muziku koja je između 192kbps - 320kbps (najzastupljenija za download) relativno često ćeš koristiti ekran da bi promenio nešto a sve to troši dosta struje, još ako ti je muzika u nekom od loosles formata tipa flac onda podeliš lepo to vreme na sajtu sa 4 (lupio sam) i to je to :d

I Sandisc Sansa e serija ima mogućnost zamene baterije samo što istu možeš kupiti samo na internetu, i kod iPoda može zameniti bateriju, uz menje ili više muka :d:d:d

Video sam na temi blueberry redcatII da baterija traje za muziku oko 8 a video oko 3 sata a na njihovom sajtu pise 20 sati muzike i 8 sati video sadrzaja.

Moze da izgura ovo trajanje ali uz idealne uslove koje ti nema sanse da ostvaris. I za Sandisk e250 pise da drzi oko 20 sati baterija ali nema sile da izgura vise od 12-14 sati aktivnog koriscenja. Da sam na tvom mestu odustao bih od ideje trazenja mp4 playera sa izmenjivom baterijom i uzeo model koji moze da se puni preko ispravljaca a ne samo preko USB-a na kompu(ja samo to zameram e250 npr, jer ako ga nosim na neki duzi put moram traziti komp gde cu ga puniti, posto nemam laptop).

Moze da izgura ovo trajanje ali uz idealne uslove koje ti nema sanse da ostvaris. I za Sandisk e250 pise da drzi oko 20 sati baterija ali nema sile da izgura vise od 12-14 sati aktivnog koriscenja. Da sam na tvom mestu odustao bih od ideje trazenja mp4 playera sa izmenjivom baterijom i uzeo model koji moze da se puni preko ispravljaca a ne samo preko USB-a na kompu(ja samo to zameram e250 npr, jer ako ga nosim na neki duzi put moram traziti komp gde cu ga puniti, posto nemam laptop).

Kupis punjac sa izlazom za usb... 5-10 eura i rijesio si problem :)

Nazad
Vrh Dno