Šta je novo?

mp4 player problem

fakic

Slavan
Učlanjen(a)
13.01.2008
Poena
304
imam blueberri 'tomcat' i pre nekog vremena mi je prestao da radi,odnosno mogu da udjem samo u opcije 1.clear to formats 2.down to comand 3.other to usb disc ! dali je neko imao takav problem sa mp4 playerom ,i dali mozda neko zna sta ciniti,ako se moze sta ciniti?

Nadam se da ne pishe bash tako i u plejeru jer je totalno nerazumljivo. Jel si probao da ga formatirash (prva od tih opcija, treba da pritisnesh C ako sam dobro razumeo) i da li ga win prepoznaje?

probao sam da ga formatiram i nista kad ga formatiram on se samo ugasi,odnosno pre toga krene da ucitava softver i ugasi se! a windows ga ne prepoznaje kao usb!

nadam se da razumes sta sam ti rekao,neznam dali je moguce njega flesovati kao telefon ili nesto tome slicno?

Poslednja izmena:
Verovatno mu je onda prso softver. Mora da se flashuje firmware. Mada ako ga PC ne prepoznaje onda cesh imati s tim problema. Da li u uputstvu pishe da ima neki Recovery mod ili neshto slichno?
By the way, firmware imash ovde: http://rapidshare.com/files/45543084/tomcatfw.zip

NISAM NIGDE NASAO Recovery mod ILI NESTO TOME SLICNO,DALI MOZDA MOZE DA SE UBACI TAJ tomcatfw NA SD KARTICU PA DA SE ONDA UKLJUCI ,STA MISLIS OCE GA NACI?

Ne bih rekao. Ali ako vec imash karticu mozesh da probash.
Pokushaj da ga povezesh na PC, upalish plejer i pritisnesh bilo koji taster osim C i strelice nadole. Mozda ce onda da ga Win prepozna kao flash disk.
Napomena: Ovu arhivu treba da raspakujesh na plejer (ne u folder!), nemoj da je ubacujesh kao zip.

Poslednja izmena:
uspeo sam da ga namestim ,radi! hvala na pomoci puno! sam nebi znao nista da uradim,sad sam nesto bar naucio mada se nadam da mi to vise nece trebati! ;)

jos jednom HVALA

Da li ovaj firmware omogucava pravljenje foldera,i koja je procedura flesovanja.Hvala unapred

Ma to je valjda originalni. Imash temu o ovom plejeru pa ti savetujem da tamo pogledash da nema neki drugi firmware, a mozesh i da kontaktirash PIN da proverish da nije izashla neka novija verzija.
A flashovanje bi trebalo da bude prosto: samo raspakujesh arhivu na plejer i skinesh plejer sa usb-a (safely remove). Nakon restarta plejera automatski bi trebao sam da instalira novi softver.
P.S. Sa kineskim plejerima uvek postoji shansa da neshto krene naopako, tako da ako radi kako treba bolje da ne chachkash mechku :D

Poslednja izmena:
E ja isto imam problem (valjda) s mojim mp4 plejerom,u pitanju je st lab mp4 plejer,kad mu ubacim mp4 ili asf fajlove koje podrzava on mi ispise no files(jednostavno ne vidi te fajlove) kad ocu da udjem u video plejer:S d ali je to do kodeka ili cega sve ostalo radi...A problem je sto nemogu da nadjem nigde na netu bilo sta o njemu...

Poslednja izmena:
Samo da se zahvalim na pomoci. Pomocu ove teme sam i ja resio problem sa mojim MP4 TOMCAT plejerom. Iako je tema pisana pre godinu dana bas je pomogla.

Hvala svima jos jednom.

Nazad
Vrh Dno