Šta je novo?

mp3

stefan2

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2002
Poena
620
Potrebna mi je pesma u mp3 formatu za download koju pevaju u duetu
Christina Aguilera@Ricky Martin jedino znam da je pesma sporijeg ritma,
ali neznam kako se pesma zove.Molim za pomoc ako neko zna.

Čini mi se da se pesma zove Nobody Wants To Be Lonely...

I baci direktan link ako ga nadješ 🙂...

Ja imam spot... DivX, 60 i kusur mega... Perfektna slika i zwook... Chris je do jaja sredjena u tom spotu, a pozadina je renderovana, pa sam morao skinuti...

Ma moze ona da bude sredjena koliko hoce, mala je gadna da ne moz' biti gadnija.

Stefane sto je ne skinesh sa Kazaa-e, programcic je mali i nacices je 101%.

Amon_Ra je napisao(la):
Ma moze ona da bude sredjena koliko hoce, mala je gadna da ne moz' biti gadnija.
Da nije mozda Britni nesto bolja? 🙂...

Amon_Ra je napisao(la):

Stefane sto je ne skinesh sa Kazaa-e, programcic je mali i nacices je 101%.

Ma Britney rules 🙂

Mala Mya nije losa...😛

Poz

cheers

byMaX je napisao(la):
Ja imam spot... DivX, 60 i kusur mega... Perfektna slika i zwook... Chris je do jaja sredjena u tom spotu, a pozadina je renderovana, pa sam morao skinuti...

Sudecci po tvojoj ljubavi prema Michaelu Jacksonu ja mislio reci ces: Riki je sredjen do jaja 😀😀😀

BodyRemover je napisao(la):
Sudecci po tvojoj ljubavi prema Michaelu Jacksonu ja mislio reci ces: Riki je sredjen do jaja 😀😀😀

HA HA HA !!! Stvarno sam se fino nasmijao kad sam ovo procitao.

Mada je Max u pravu. Christina u tom spotu stvarno izgleda ludilo.

Jel zna neko koliko ima verzija te pjesme i koje su bolje?

BR - Riki izgleda u svakom spotu do jaja... 😀 Stvarno mi nije problem da komentarisem kako tip izgleda, mada 99% paznje obracam na cice... Sto uopste nema veze sa Jacksonom.

Po meni je Alicia Keys najsladja mlada pevaljka... nesto sam se nalozio na meleskinje u poslednje vreme...

Da se nadovezem.(ako nije problem) Naime zanimaju me nazivi pesama, grupe, izvodjaci, keltskih opustajucih muzika . Posto to nisu komercijalne stvorevine opisacu vam: muzika je slicna iz filma "Hrabro Srce" sa Mel Gibsonom u glavnoj ulozi. Ako neko ima slicne stvari, molim da se javi.

byMaX je napisao(la):
BR - Riki izgleda u svakom spotu do jaja... 😀 Stvarno mi nije problem da komentarisem kako tip izgleda, mada 99% paznje obracam na cice... Sto uopste nema veze sa Jacksonom.

Po meni je Alicia Keys najsladja mlada pevaljka... nesto sam se nalozio na meleskinje u poslednje vreme...

A kad se ozuljash na Alcicu predjes na Shakiru 😀

Nazad
Vrh Dno