Šta je novo?

Mp3 za kola

zacool

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2005
Poena
319
Imao bih par pitanja, zainteresovan sam da uzmem Mp3 za kola, para negde oko 100-110 e ali ono sto mi je kljucno je sigurnost, posto nemam garazu.
Miozete li mi reci neki model koji se krece u ovim cenama i znam za onu mogucnost skidanja prednje plocice ali dal postoji ijedan player koji ima ona vratanca koja se supstaju preko njega pa kada se to spusti izgleda kao i da nema playera.
Ja sam kod brata gledao Kenwood-ov model ali ne cd-a koji kada se da kontakt radi kao Sezame otvori se :) nadam se da me razumete...
Aj malo pomoci ako nije problem

DamjanMX je napisao(la):
Pa zar nema onaj sony za te pare....a i skida mu se plocica...CDX-R3000 valjda....

A jel postoji ijedan koji ima mogucnost ovu sto sam naveo? ZNaci da se spusta nesto preko njega :d

To sto ti hoces (sa pokrivanjem) ugl. imaju samo dosta skuplji modeli.
Ja sam na primer imao tu stvar fabricki uz svoju Hondu Civic.
Proveri da li mozda postoji nesto slicno na auto otpadima.

@zacool:

nema to sto ti trazis, bar ne na taj nacin. HU (head unit) fizicki izviruje malo iz maske tako da je to maltene nemoguce pokriti necim (barem je tako kod vecine modela vecine proizvodjaca, ja ne znam da uopste ima tako nesto). Znaci skoro svuda se plocica skida, za te pare uzmes pioneer 3700mp i vozi...

zacool je napisao(la):
Imao bih par pitanja, zainteresovan sam da uzmem Mp3 za kola, para negde oko 100-110 e ali ono sto mi je kljucno je sigurnost, posto nemam garazu.
Miozete li mi reci neki model koji se krece u ovim cenama i znam za onu mogucnost skidanja prednje plocice ali dal postoji ijedan player koji ima ona vratanca koja se supstaju preko njega pa kada se to spusti izgleda kao i da nema playera.
Ja sam kod brata gledao Kenwood-ov model ali ne cd-a koji kada se da kontakt radi kao Sezame otvori se :) nadam se da me razumete...
Aj malo pomoci ako nije problem
Imam Sanyo, skida mu se prednja maska (plocica), platio sam ga kao polovnog ~100DM.

zacool je napisao(la):

Dodaj malcice vise i uzmi pioneer mosfet 4x50W, ****** zaboravih oznaku a imam ga u kolima :), udri po searchu pricalo se o tom modelu.

@zacool

u krajnjem slucaju mozes da ugradis taj HU u kasetu, tj. pretenac za "rukavice" i nece se videti...Posto to sto ti oces ovde neces naci ! Na skoro svim modelima se skida prednja maska i sasvim dovoljna zastita. pioneer deh-3700mp kosta ~120€ (4x45W nije mosfet) i imas za ~140€ DEH-4700MP koji je 4x50W mosfet.

Poslednja izmena:
Idi lepo na Bubanj potok subotom i nacices play-ere za mnogooo male pare. Jesu kradeni ali barem su jeftini ;)

Batali bre taj fazon sa pokrivanjem, kupi neki Sony (imaš ih za 100 eur), i skineš lepo pločicu i boli te šta već preferiraš. Jeste da nije tamo neki Rocford Fosgate, Bose, itd..., ali će te poslužiti. A opet ako hoćeš kvalitet to će te i koštati.

...kod lopova mozda...svercovani su ~130e, u radnjama sa normalnim cenama su ~145e. Ti verovatno mislis na DEH-3700MP...

@gx-x
Misko misli na 4700-tku.

Pa u halooglasima ga ima i dalje za 125 evra (4700-tka), al' na garanciju 99% mozes da zaboravis...

ja govorim o proizvodu sa garancijom, NOVIM, legalno nabavljenim i kupljenim u prodavnici... Polovnih i "shatro" novih ima i za 100e...

Ja ga kupio za 120 dobio pismenu garanciju bio kod coveka u kuci, ne verujem da ce se seliti za 120€. I da model o kome pricam je 4700.

nece se seliti ali tu garanciju mozes macku o rep...u najboljem slucaju, ako se stvarno ne daj Boze nesto desi, cekaces ga par meseci da ti da drugi ili opravi tvoj.. Zasto mislis da su ljudi koji prodaju takve uredjaje od kuce drugaciji od onih koji prodaju kompljuterske komponente od kuce ? Jel bi kupio od nekog 6600gt tako ? Ono, odes coveku na gajbu, on lepo ima parket 50 godina star, sintelon u predsoblju, hardwer mu stoji na frizideru i on ti da pismenu garanciju LOL :) Ja ne bi smeo ni da ga pitam za garanciju da me ne bi jos tukao tamo :d

ako tebi to ok, i meni je, NHF ali ja to nikada ne bi uradio sem ako coveka ne znam bar godinu dana...

gx-x je napisao(la):
nece se seliti ali tu garanciju mozes macku o rep...u najboljem slucaju, ako se stvarno ne daj Boze nesto desi, cekaces ga par meseci da ti da drugi ili opravi tvoj.. Zasto mislis da su ljudi koji prodaju takve uredjaje od kuce drugaciji od onih koji prodaju kompljuterske komponente od kuce ? Jel bi kupio od nekog 6600gt tako ?

Sta ja sve nisam uzeo tako jedno barem 20 konfiguracija od nazovima kucnih prodavaca, i znas koja su iskustva, extra kad mi nesto rikne menjaju u roku od 2-3 dana, a ne da cekam zakonskih 45.... od tog lika sam uzeo i jos koje kakve bezicne panasonic telefone i preporucujem ga na sve strane jer je ispao jako korektan i nikakvih problema nisam imao, a povoljnim cenama da ne pricam. BTW covek mi je dao pecat i papir-garanciju od generalnog uvoznika za te telefone kapiram da se ne bi zezao sa time. A da ti ne pricam kako sam juce prosao u jednoj firmi jer sam morao da kupim komp plastikom....

Ma i gx-x ima sve neke takve kombinacije, nego je*ava... :d

@Misko

pa to je onda ok, ja sam mislio da si ono, nazvao lika prvi put u zivotu, otisao do njega i dao mu 120e...

@Delija

Imam, ali to su sve ljudi koje poznajem dugoo godina ili koje neko poznaje dugoo godina :)

Morate li uvek da skrenete sa teme? Ja ne dobih ni jednu kvalitetnu preporuku...

Pa zato sto ne postoji to sto ti trazis za te pare, radije kupi neki mp3 koji ces sam pokriti maskom ako i to nadjes za te pare, koji ti auto uopste imas i imas li alarm, evo ja imam alarm i cd na plocicu koju nikad ne skidam, dok kad sam imao juga i alarm i bez brave na gepeku sam vadio plocicu za svaki slucaj, znaci bilo bi bolje kad ti je vec sigurnost na prvom mestu da malo vise objasnis svoju situaciju ili se obrati nekom auto-forumu.

Kenwood je furao taj fazon sa plocicom koja se rotira za 180 stepeni. I video sam da imaju i jedan novi model sa istom forom, ali je skupo do besvesti, mozda ne toliko zbog plocice, vec zato sto je plejer odlican. Danas svi plejeri imaju plocicu koja se skida. Za 100-110 evra, tesko ces da nadjes neki mp3 koji je dobar, recimo pioneer 3700 je uzasno ******. Znaci za te pare bolje nadji polovan proslogodisnji ili pretproslogodisnji model 3500 koji moze da bude mama za 3700.

@zacool

pa eto vec ti je receno i ja cu ti sad jos jednom reci: NEMA ! Postoje "custom fit" HU za kola koji mozda imaju to sto ti trazis ali kostaju od 500$ pa navise i pitanje je da li ima za tvoj auto. Postoji nesto slicno u vidu onoga sto ti je "registered user" rekao, a to su rotirajuce plocice, modeli sa time kostaju bar 3 puta vise nego sto je tvoj fond.

Ako si vec zapeo za to, uzmi bilo koji mp3 kome se skida maska i napravi sam plocicu koju ces staviti preko uredjaja dok mu je skinuta maska

Ok ok, polakos to ste nervozni...

Uzecu neki obican model a da mu se maska skida, imam Opel Astru Classic 98 god. i da imam alarm...

Sad mi jos recite da za te pare ne moze ni jedan mp3 player da se uzme :trust:

Ma moze, ali kakav ? Polovan ili nov? Polovan bi trebalo da mozes da nabavis bez problema za te pare, a nov moze neki first i slicno, eventualno ako budes imao srece da naletis na aiwu koja nije nesto ali je bolja od firsta sigurno, mada nikad se ne zna!

Pazari tu 4700-tku i gotova stvar.

Vrh Dno